Normálně mě přestal ukazovat palivoměr Sem tam se chytne,ale to je jen na chvíli.A teď v tom jezdíme dva,takže nikdo neví kolik je v tom benálu :-? Už mě došel třikrát benál a vždycky na nejlepším místě co jde,jako třeba v křižovatce :lol: Tak jsem vyndal tacháč a přeměřil jsem budik a je v poho a studenáč tam taky není?Prosím za radu.Předem děkuji
Normálně mě přestal ukazovat palivoměr :-( Sem tam se chytne,ale to je jen na chvíli.A teď v tom jezdíme dva,takže nikdo neví kolik je v tom benálu :-? Už mě došel třikrát benál a vždycky na nejlepším místě co jde,jako třeba v křižovatce :lol: Tak jsem vyndal tacháč a přeměřil jsem budik a je v poho a studenáč tam taky není?Prosím za radu.Předem děkuji :-D
Mno pokud dáš ruku do ohně za to že v budíkách to není tak hledej na druhém konci, tj. u potenciometru na plováku v nádrži.
Mno pokud dáš ruku do ohně za to že v budíkách to není tak hledej na druhém konci, tj. u potenciometru na plováku v nádrži.
jak rika Kendy bude to v plovaku zkus ho vytahnout a kukou vyzkousej jak reaguje...bacha ma to trochu prodlevu...nejspis budes mit vydrenou drahu
jak rika Kendy bude to v plovaku zkus ho vytahnout a kukou vyzkousej jak reaguje...bacha ma to trochu prodlevu...nejspis budes mit vydrenou drahu :-(
Ahoj.Tento problém jsem také řešil.V té době jsem prověřoval obě zde popisované verze tedy palivoměr i snímač na čerpadle v nádrži.Pozor na to jak budeš snímač v nádrži zkoušet, protože budík palivoměru funguje jen krátkou dobu po zapnutí klíčku.Ono to není tak, že pak by nešel, ale má nastaven velký integrační článek a pohybuje se tak pomalu, že nic nezměříš.Ta doba kdy jde zkoušet je stejná jako doba co se měří množství oleje.Pokud bude blbej snímač v nádrži, dá se vyměnit jen ten a nemusíš měnit celé čerpadlo.Zda jde sehnat nový netuším já koupil zadřený čerpadlo za pakatel.Může být jen problém v přelomeném drátku neboť jeden přívod od zátky nádrže je pohyblivý.Je to ale duchařina protože já nakonec dospěl k tomu že snímačem to není i palivoměr ukazoval výchylku min-max dobře.Nakonec to byl přece jen budík.Byl v jednom místě asi trochu přidřený a změna min-max to prostě neodhalila.Hodně zdaru.
Ahoj.Tento problém jsem také řešil.V té době jsem prověřoval obě zde popisované verze tedy palivoměr i snímač na čerpadle v nádrži.Pozor na to jak budeš snímač v nádrži zkoušet, protože budík palivoměru funguje jen krátkou dobu po zapnutí klíčku.Ono to není tak, že pak by nešel, ale má nastaven velký integrační článek a pohybuje se tak pomalu, že nic nezměříš.Ta doba kdy jde zkoušet je stejná jako doba co se měří množství oleje.Pokud bude blbej snímač v nádrži, dá se vyměnit jen ten a nemusíš měnit celé čerpadlo.Zda jde sehnat nový netuším já koupil zadřený čerpadlo za pakatel.Může být jen problém v přelomeném drátku neboť jeden přívod od zátky nádrže je pohyblivý.Je to ale duchařina protože já nakonec dospěl k tomu že snímačem to není i palivoměr ukazoval výchylku min-max dobře.Nakonec to byl přece jen budík.Byl v jednom místě asi trochu přidřený a změna min-max to prostě neodhalila.Hodně zdaru.
Dneska bylo krásně a měl jsem čas,tak jsem se podíval na palivoměr A všiml jsem si že když zahejbu s drátama,tak rafička lítá jak o závod Tak jsem to doma propájel v tom jak se to rozpojuje a trošku přihl kolíčky a konečně to funguje
Dneska bylo krásně a měl jsem čas,tak jsem se podíval na palivoměr :-) A všiml jsem si že když zahejbu s drátama,tak rafička lítá jak o závod :-o Tak jsem to doma propájel v tom jak se to rozpojuje a trošku přihl kolíčky a konečně to funguje :-D