a uz si to presne nepamatuju ale myslim ze xm neblikaji blinkry v zakladu,kdyz ma jen central...
blinkry urcite nebudou dohromady ale zvlast prava a leva strana
a uz si to presne nepamatuju ale myslim ze xm neblikaji blinkry v zakladu,kdyz ma jen central...
blinkry urcite nebudou dohromady ale zvlast prava a leva strana
03.02.2008 11:00 -
Re: Centrál vs. pořád svítící blinkr (SOS!)
Blikaj, blikaj, teda na novym modelu určitě. Nikdy sem v tom origo alarm neměl a blikaj všechny co sem měl , i švagrovo.
Blikaj, blikaj, teda na novym modelu určitě. Nikdy sem v tom origo alarm neměl a blikaj všechny co sem měl , i švagrovo.
04.02.2008 01:51 -
Jó, kdyby blikaly, bylo by fajn. Ale oni občas místo blikání zůstanou svítit
Jó, kdyby blikaly, bylo by fajn. Ale oni občas místo blikání zůstanou svítit ;-)
04.02.2008 05:07 -
Level jedna už jsem zkusil minule: odpojil jsem všechno za kaslíkem a svítilo to furt.
K páčce se někudy dostanu, ale kde najdu přerušovač???
Level jedna už jsem zkusil minule: odpojil jsem všechno za kaslíkem a svítilo to furt.
K páčce se někudy dostanu, ale kde najdu přerušovač???
04.02.2008 08:27 -
no zalezi jestli jsi odpojil opravdu vse ..(za staleho zkouseni funkcnosti centralu....)
na starem modelu byl v pojistkove skrince v obalu relatka u noveho tomu asi bude stejne...
nebo me jeste napada nejaka plovouci kostra..
no zalezi jestli jsi odpojil opravdu vse :)..(za staleho zkouseni funkcnosti centralu....)
na starem modelu byl v pojistkove skrince v obalu relatka u noveho tomu asi bude stejne...
nebo me jeste napada nejaka plovouci kostra..
04.02.2008 08:30 -
nic dalšího už tam odpojit nešlo... ...za stálého zkoušení centrálu... a svítilo to furt...
nic dalšího už tam odpojit nešlo... ...za stálého zkoušení centrálu... a svítilo to furt...
04.02.2008 08:46 -
za staleho zkouseni centralu jsem myslel bod kdy prestane zavirat/otvirat..tak poznas ten pravej Bitron
za staleho zkouseni centralu jsem myslel bod kdy prestane zavirat/otvirat..tak poznas ten pravej Bitron
04.02.2008 09:00 -
kdyz bude svitit zkus odpojit modul centralu..pokud bude svitit dal zkus odpojit konektor od packy pod volantem..pokud bude s vitit dal (v co nedoufam) vytahni jeste prerusovac ale to se mi moc nezda..
kdyz bude svitit zkus odpojit modul centralu..pokud bude svitit dal zkus odpojit konektor od packy pod volantem..pokud bude s vitit dal (v co nedoufam) vytahni jeste prerusovac ale to se mi moc nezda..
05.02.2008 01:53 -
Ano, to jsem tak trochu pochopil... Odpojil jsem postupně všechno, co šlo. Centrál pak už nereagoval na DO. Nicméně blinkry svítily dál.
Ano, to jsem tak trochu pochopil... Odpojil jsem postupně všechno, co šlo. Centrál pak už nereagoval na DO. Nicméně blinkry svítily dál.
05.02.2008 07:30 -
28.03.2019 19:54 -
Ahojte, mam ten isty problem.
No ja mam origo alarm a robi to skrinka pod kastlikom, ta kde su dva konektory. Spravi to len v pripade aktivacie resp. deaktivacie alarmu. Relatko co je vnutri sem tam zostane zlepene. Staci "pohladit" v mieste, kde sa nachadza a zhasne
Ahojte, mam ten isty problem.
No ja mam origo alarm a robi to skrinka pod kastlikom, ta kde su dva konektory. Spravi to len v pripade aktivacie resp. deaktivacie alarmu. Relatko co je vnutri sem tam zostane zlepene. Staci "pohladit" v mieste, kde sa nachadza a zhasne :-))))
Přílohy: 20190315_174611.jpg ( 739697b ) - Skrinka asi od alarmu