[size=small][color=FF0000]Nick byl smazan pro nesplneni zakladnich pravidel webu.ADMIN[/color][/size]
zdravi vas muj otačkoměr na2.1td fuguje jak se mu to hodi společně s check enginem diky za rady
[size=small][color=FF0000]Nick byl smazan pro nesplneni zakladnich pravidel webu.ADMIN[/color][/size]
zdravi vas muj otačkoměr na2.1td fuguje jak se mu to hodi společně s check enginem diky za rady
20.01.2007 08:31 -
Re: otačkoměr funguje 3×měsičně
Kdysi to někdo popisoval na citroeny.cz.Na vině by měly být kondenzátory na desce plošného spoje otáčkoměru a EGR ventilu.A také studené spoje na desce.Zatím jsem se do toho nehrabal,ale občas se mi ten otáčkoměr taky nerozeběhne.
Kdysi to někdo popisoval na citroeny.cz.Na vině by měly být kondenzátory na desce plošného spoje otáčkoměru a EGR ventilu.A také studené spoje na desce.Zatím jsem se do toho nehrabal,ale občas se mi ten otáčkoměr taky nerozeběhne. :-(
20.01.2007 08:55 -
Prosim te vymysli si jiny nick, jeden George uz tady jsem tak aby se nam to nepletlo. DIK.
Prosim te vymysli si jiny nick, jeden George uz tady jsem tak aby se nam to nepletlo. DIK.
20.01.2007 11:26 -