V kterých místech mám hledat čidlo?Nebo nemůže to mít na svědomí třeba pojistka....když jo tak která?
V kterých místech mám hledat čidlo?Nebo nemůže to mít na svědomí třeba pojistka....když jo tak která?
Jestli myslíš ten ukazatel, který po několika vteřinách po startu spadne, tak obrázek umístění jsem Ti poslal do e-mailu, který máš uvedený na stránkách. Od čidla jde dvouvodičový kabel, přes tři konektory přímo do jednotky otáčkoměru.
Dej vědět, jestli jsi to dostal a jestli Ti to pomohlo.
Jestli myslíš ten ukazatel, který po několika vteřinách po startu spadne, tak obrázek umístění jsem Ti poslal do e-mailu, který máš uvedený na stránkách. Od čidla jde dvouvodičový kabel, přes tři konektory přímo do jednotky otáčkoměru.
Dej vědět, jestli jsi to dostal a jestli Ti to pomohlo.
Díky mail jsem dostal, ten ukazatel je spadlý od té doby co jsem si XM koupil,tak vychytávam mouchy a sem tam i nějakou tu MASAŘKU Jdu se mrknot co tam najdu podle toho obrázku.
Díky mail jsem dostal, ten ukazatel je spadlý od té doby co jsem si XM koupil,tak vychytávam mouchy a sem tam i nějakou tu MASAŘKU :-D Jdu se mrknot co tam najdu podle toho obrázku.
mam stejny problem, muzu poprosit taky o upresneni umisteni toho cidla? dik
mam stejny problem, muzu poprosit taky o upresneni umisteni toho cidla? dik
Ahoj jsem čerstvým majitelem XMka a právě vychytávám mouchy,které má.Také mi nejde ukazatel mazání.Chtěl bych poprosit o upřesnění umístění čidla.Díky
Ahoj jsem čerstvým majitelem XMka a právě vychytávám mouchy,které má.Také mi nejde ukazatel mazání.Chtěl bych poprosit o upřesnění umístění čidla.Díky
to bylo od Plechra hezke ze to poslal mailem a ne sem,ze?..nemusime vedet vsechno
to bylo od Plechra hezke ze to poslal mailem a ne sem,ze?..nemusime vedet vsechno