Po výměně předních čidel na abs stále svítí kontrolka. Všechny konektory promazané i na zadní nápravě.Kde by se mohla nacházet ještě chyba? Že by řj na abs pod chladičema?Není někde nějaké relé ještě?Bez toho mi stk neudělají.
Po výměně předních čidel na abs stále svítí kontrolka. Všechny konektory promazané i na zadní nápravě.Kde by se mohla nacházet ještě chyba? Že by řj na abs pod chladičema?Není někde nějaké relé ještě?Bez toho mi stk neudělají.:-(:-(
02.01.2019 06:31 -
Re: najde se někde relé na abs nebo je jen řj?
Ja by som povedal, ze moze byt niekde predraty kabel a opierat o karoseriu. Akurat tento problem riesim ale so signalizaciou opotrebenia brzdovych dosticiek
Ja by som povedal, ze moze byt niekde predraty kabel a opierat o karoseriu. Akurat tento problem riesim ale so signalizaciou opotrebenia brzdovych dosticiek
03.05.2019 11:04 -
Re: najde se někde relé na abs nebo je jen řj?
Tak na stk nesvítila kontrolka abs. V týdnu to do mě skoro napálil Němec na mostě, když předjížděl kolo a nepodíval se, že proti něco jede. Na fleku jsem to zastavila, ale zas mi svítí abs.Někde je zrada.
Tak na stk nesvítila kontrolka abs. V týdnu to do mě skoro napálil Němec na mostě, když předjížděl kolo a nepodíval se, že proti něco jede. Na fleku jsem to zastavila, ale zas mi svítí abs.Někde je zrada.:-o