Zdravim, mám problém kterej se jeví jako blbost, ale už mě to dostáva do kolen. Minulý víkend jsem čistil sítka v nádržce, so tý doby to bylo dobrý, ale když jsem nádržku do původního stavu tak po krátké jízdě mi kolem těsnění prolíná LHM. A už nevim co s tim. Chci se zeptat jestli nemáte někdo nějakej nápad co stím, popřípadě jestli nevíte co stojí nový těsnění.
Zdravim, mám problém kterej se jeví jako blbost, ale už mě to dostáva do kolen. Minulý víkend jsem čistil sítka v nádržce, so tý doby to bylo dobrý, ale když jsem nádržku do původního stavu tak po krátké jízdě mi kolem těsnění prolíná LHM. A už nevim co s tim. Chci se zeptat jestli nemáte někdo nějakej nápad co stím, popřípadě jestli nevíte co stojí nový těsnění.
Stačí když trošku víc předpružíš ten drát co tam drží to víčko nádobky s tím těsněním
Stačí když trošku víc předpružíš ten drát co tam drží to víčko nádobky s tím těsněním :-D
Já konkrétně ten drát mám napruženej tak že ho tam ručně nedám. Tak fakt nevim kde je chyba.
Já konkrétně ten drát mám napruženej tak že ho tam ručně nedám. Tak fakt nevim kde je chyba.
dane je to tou gumou ja mam to pero taky na pruzeny jako svina zkousel jsem si tam na chvili pujdcit gumu od kamarada a ta to nedelal ale bohuzel se dozadoval vymeny zpet
dane je to tou gumou ja mam to pero taky na pruzeny jako svina zkousel jsem si tam na chvili pujdcit gumu od kamarada a ta to nedelal ale bohuzel se dozadoval vymeny zpet :-(
No takže, se pudu zeptat co stojí. Určitě budu překvapen, zatím mě nikdy nezklamali. :lol:
No takže, se pudu zeptat co stojí. Určitě budu překvapen, zatím mě nikdy nezklamali. :lol:
Hele, neporadím Vám, jen musím napsat, že to tou gumou nemusí být. Mě se stalo po čištění nádoby LHM to samé. Předtím nic, potom jsem se trápil s tím sáknutím taky. Pak jsem jel jednou do Ricaru, jen tak mimochodem jsem se o tom zmínil a řekli, že se na to podívají. Nejspíš se na to podívali, protože od té doby to neteče. A pochybuji, že tam dávali nové těsnení, to by mi řekli a hlavně naúčtovali. Takže nějaký fígl na to nejspíš bude. Jen vědět jaký. :-?
Jo a dívali jste se do toho černého špuntu, co z něj jde hadička na odvzdušnění nádoby? Tam je totiž takový filtr a ten, pokud je zanesený, tak samozřejmě při prudkém poklesu auta nestačí odvádět vzduch. Potom se samozřejmě tlačí bubliny s LHM kolem toho těsnění. To by taky mohlo dělat. Mrkněte na to dřív, než budete kupovat nové těsnění.
Hele, neporadím Vám, jen musím napsat, že to tou gumou nemusí být. Mě se stalo po čištění nádoby LHM to samé. Předtím nic, potom jsem se trápil s tím sáknutím taky. Pak jsem jel jednou do Ricaru, jen tak mimochodem jsem se o tom zmínil a řekli, že se na to podívají. Nejspíš se na to podívali, protože od té doby to neteče. A pochybuji, že tam dávali nové těsnení, to by mi řekli a hlavně naúčtovali. Takže nějaký fígl na to nejspíš bude. Jen vědět jaký. :-? :-D
Jo a dívali jste se do toho černého špuntu, co z něj jde hadička na odvzdušnění nádoby? Tam je totiž takový filtr a ten, pokud je zanesený, tak samozřejmě při prudkém poklesu auta nestačí odvádět vzduch. Potom se samozřejmě tlačí bubliny s LHM kolem toho těsnění. To by taky mohlo dělat. Mrkněte na to dřív, než budete kupovat nové těsnění.
Taky může prosakovat nějaká hadička napojená na víko. Pak to protejká až na nádžku. Zkus dotáhnout spony na těch hadičkách.
Taky může prosakovat nějaká hadička napojená na víko. Pak to protejká až na nádžku. Zkus dotáhnout spony na těch hadičkách.
Zdarvim, nějak jsem na to zapoměl, ale vyřešil jsem to. Komu to teče kolem, tak ať vyndá poklop se sítky, vše dokonale utře a vloží tam těsnění a pak teprve ten poklop. Když se to děla naopak tak se tam to těsnění nějak divne skřípne a prolíná to.
Zdarvim, nějak jsem na to zapoměl, ale vyřešil jsem to. Komu to teče kolem, tak ať vyndá poklop se sítky, vše dokonale utře a vloží tam těsnění a pak teprve ten poklop. Když se to děla naopak tak se tam to těsnění nějak divne skřípne a prolíná to.