ne na to jsme nedosel ale to mi dela od toho co jsem to koupil..ale ono to neni nijak na zavadu...jen jak se rozepnou proste zasyci..nevim proc..ale prdel spadne az tak za 2 hodky...za jizdy vse ok...nevim neresim...
ne na to jsme nedosel ale to mi dela od toho co jsem to koupil..ale ono to neni nijak na zavadu...jen jak se rozepnou proste zasyci..nevim proc..ale prdel spadne az tak za 2 hodky...za jizdy vse ok...nevim neresim...
to máš pravdu já na toho svý xmko taky když stojí nekoukám to nemá cenu protože to by člověk přišel o nervy. Hlavně že to šlape za jízdy.
to máš pravdu já na toho svý xmko taky když stojí nekoukám to nemá cenu protože to by člověk přišel o nervy. Hlavně že to šlape za jízdy.
je to jak rikas...ono by jsi musel vymenit ten brzdovej valec ale i tak to do rana padne pokud nemas protipadaky...ja kdyz nastartuju tak to mam do 10 vterin nahore tak to neresim....jen me seze ze to ted bude stat nez se najde zenich
je to jak rikas...ono by jsi musel vymenit ten brzdovej valec ale i tak to do rana padne pokud nemas protipadaky...ja kdyz nastartuju tak to mam do 10 vterin nahore tak to neresim....jen me seze ze to ted bude stat nez se najde zenich:-(
uz mam Citroena prevleceneho za Fiata ...Fiat ulysse vyrobeny v peugeot automobiles France
uz mam Citroena prevleceneho za Fiata :-)...Fiat ulysse vyrobeny v peugeot automobiles France :-)
Já to tušil. Hele, já Ti to neberu, jen jsem chtěl říct, že nejmenší zlo je začít tam, kde mě to nic nestojí a rychle se přesvědčím o funkčnosti dílu. To jest ta zkouška o propustnosti brzdového válce při sešlápnutí pedálu a kontrole vracečky do nádoby LHM. Tam bych prostě začal já, dá se to udělat za pár minut s jasným výsledkem. Ale jasně, že může začít kontrolou a přetěsněním kostky, pak výměnou regulátoru, výměnou čerpadla a spoustou dalších věcí. Já to přeci nikomu neberu. Jen jsem napsal svůj názor.
To co píšeš ohledně priorit bezpečnosti znám.
Když o tom tak přemýšlím, proč mu při brzdění nepřestane chodit řízení a "jen" spadne zadek. Teoreticky by to jedno zabrzdění měla udržet i akumulační koule. A i v případě vadné koule by to mělo udržet čerpadlo, pokud je teda dobré. Není tu nikde napsané ( aspoň tuším ) za jak dlouho se auto zvedne do jízdní polohy a jak často cvaká regulátor. To je myslím dost důležitá věc u tohohle problému. Já jen vím, že pokud auto leze nahoru a šlápnu na brzdu, tak se zadek zastaví a pokud pedál povolím, tak vyletí nahoru. Tudíž bych začal právě u brzdového válce, protože je tam spojitost se zadkem..... Ale jak říkám, tam bych začal já, i když netvrdím, že je to stoprocentně ona závada.
:-D :-D Já to tušil. :-D Hele, já Ti to neberu, jen jsem chtěl říct, že nejmenší zlo je začít tam, kde mě to nic nestojí a rychle se přesvědčím o funkčnosti dílu. To jest ta zkouška o propustnosti brzdového válce při sešlápnutí pedálu a kontrole vracečky do nádoby LHM. Tam bych prostě začal já, dá se to udělat za pár minut s jasným výsledkem. Ale jasně, že může začít kontrolou a přetěsněním kostky, pak výměnou regulátoru, výměnou čerpadla a spoustou dalších věcí. Já to přeci nikomu neberu. Jen jsem napsal svůj názor.
To co píšeš ohledně priorit bezpečnosti znám.
Když o tom tak přemýšlím, proč mu při brzdění nepřestane chodit řízení a "jen" spadne zadek. Teoreticky by to jedno zabrzdění měla udržet i akumulační koule. A i v případě vadné koule by to mělo udržet čerpadlo, pokud je teda dobré. Není tu nikde napsané ( aspoň tuším ) za jak dlouho se auto zvedne do jízdní polohy a jak často cvaká regulátor. To je myslím dost důležitá věc u tohohle problému. Já jen vím, že pokud auto leze nahoru a šlápnu na brzdu, tak se zadek zastaví a pokud pedál povolím, tak vyletí nahoru. Tudíž bych začal právě u brzdového válce, protože je tam spojitost se zadkem..... Ale jak říkám, tam bych začal já, i když netvrdím, že je to stoprocentně ona závada.
tak si to zkus i kdyz mas vse ok a dojedes nekam ,treba krizovatka, nesundavej nohu z brzdy...auto po chvilce sjede pomalu dolu a po chvilce vyjede pomalu nahoru.....to je neco jineho...ale mu to padne..muze to byt i korektor pri trose dobre vule ale muze byt prave pricpana kostka a proste to vse nestihne,nebo necistoty v systemu...cokoliv...on o tom aute nevi nic,precti si to, tak logicky se zacina u prvku jako je regulator,koule a kostka (mysleno u 2.1 a 2.0) a proplach...to jsou veci ktere musis po koupi auta udelat tak jak tak pokud chces aby bylo vse ok.....dalsi vec jsou uz lahudky jako je cisteni korektoru ,spojovacich konektoru ventilu a podobne..
v pohode ja si musel rejpnout jako ty :-) :-) znas me...
tak si to zkus i kdyz mas vse ok a dojedes nekam ,treba krizovatka, nesundavej nohu z brzdy...auto po chvilce sjede pomalu dolu a po chvilce vyjede pomalu nahoru.....to je neco jineho...ale mu to padne..muze to byt i korektor pri trose dobre vule ale muze byt prave pricpana kostka a proste to vse nestihne,nebo necistoty v systemu...cokoliv...on o tom aute nevi nic,precti si to, tak logicky se zacina u prvku jako je regulator,koule a kostka (mysleno u 2.1 a 2.0) a proplach...to jsou veci ktere musis po koupi auta udelat tak jak tak pokud chces aby bylo vse ok.....dalsi vec jsou uz lahudky jako je cisteni korektoru ,spojovacich konektoru ventilu a podobne..
@ne mam dve na dvore na leto na hrani....ale ted potrebuju neco ve stylu MPV a tramvaj by urcite pul roku stala a to ji radeji prodam...
@ne mam dve na dvore na leto na hrani....ale ted potrebuju neco ve stylu MPV a tramvaj by urcite pul roku stala a to ji radeji prodam...
Auto samozřejmě brzdí normálně.Za jízdy auto také drží nahoře,jen,když začne brzdit,třeba před křižovatkou.A když na ní stojí déle"stačí na červenou"auto je dole.Když pedál pustí tak se autu nechce nahoru.Musí dát kola do plného rejdu.Pak se zvedne.Jsem rád,že Vás náš problém zajímá a moc děkuji za snahu... :lol: :lol:
Auto samozřejmě brzdí normálně.Za jízdy auto také drží nahoře,jen,když začne brzdit,třeba před křižovatkou.A když na ní stojí déle"stačí na červenou"auto je dole.Když pedál pustí tak se autu nechce nahoru.Musí dát kola do plného rejdu.Pak se zvedne.Jsem rád,že Vás náš problém zajímá a moc děkuji za snahu... :lol: :lol:
Typnul bych si na 99% regulátor tlaku.Ale závad může být několik.Při špatném regulátoru tlaku,neplní ani svojí funkci na 100% kostka.Může být i slabší čerpadloLHM.Zanesený systém atd.
Typnul bych si na 99% regulátor tlaku.Ale závad může být několik.Při špatném regulátoru tlaku,neplní ani svojí funkci na 100% kostka.Může být i slabší čerpadloLHM.Zanesený systém atd.
Tak pomohla výměna čerpadla LHM.Vyčištění a seřízení kostky.Jinak za seřízení a vyčištění kosky,co jsme svěřili odbornému servisu,si citroen Vysoká Pec u Chomutova naúčtovala 5000kč. "LIDOVKA" A to kamarád ani nedojel domu.Vytekla mu všechna LHM na zem.Praskla jim totiž při demontáži ta zpětná hadička.No a po odstranění této banální závady,se vyskytla jiná,daleko horší.Zadní náprava stále přibžďuje.Zkrátka servis jak má být... :lol: Tak jsme kosku znovu rozhodili,již sami a podle jiné poskládali seřídili podle zdejšího návodu a ono to funguje.Zkrátka Vysoká Pec nééé
Tak pomohla výměna čerpadla LHM.Vyčištění a seřízení kostky.Jinak za seřízení a vyčištění kosky,co jsme svěřili odbornému servisu,si citroen Vysoká Pec u Chomutova naúčtovala 5000kč. "LIDOVKA" A to kamarád ani nedojel domu.Vytekla mu všechna LHM na zem.Praskla jim totiž při demontáži ta zpětná hadička.No a po odstranění této banální závady,se vyskytla jiná,daleko horší.Zadní náprava stále přibžďuje.Zkrátka servis jak má být... :lol: Tak jsme kosku znovu rozhodili,již sami a podle jiné poskládali seřídili podle zdejšího návodu a ono to funguje.Zkrátka Vysoká Pec nééé :-( :-(
No to máš pravdu.A když se k těmto stránkám přidájí trošku šikovné ruce,úspěch je na blízku..
No to máš pravdu.A když se k těmto stránkám přidájí trošku šikovné ruce,úspěch je na blízku..