Ahoj, po nalití proplachu se mi zdá, že auto jaksi mírně ztvrdlo. Je to dané jinými vlastnostmi proplachu proti LHM ( hustota, viskozita a pod.... ), nebo je to jen můj subjektivní pocit? A nebo mi ta proplachovací břečka pomalu rozežírá auto?
Ahoj, po nalití proplachu se mi zdá, že auto jaksi mírně ztvrdlo. Je to dané jinými vlastnostmi proplachu proti LHM ( hustota, viskozita a pod.... ), nebo je to jen můj subjektivní pocit? A nebo mi ta proplachovací břečka pomalu rozežírá auto? :-)
Co myslíš tím atd. Korektory budu samozřejmě taky před výměnou za LHM čistit. On totiž proplach ty korektory nevyčistí.
Co myslíš tím atd. Korektory budu samozřejmě taky před výměnou za LHM čistit. On totiž proplach ty korektory nevyčistí. :-(
Auto by se při proplachu mělo chovat stejně, případně zlepšit v případě nějakých předchozích problémů. A bohužel se můžou objevit výše zmiňované netěsnosti. Jinak by měl fungovat stejně a po myslím cca 5000km se zhoršuje právě jeho viskozita, jinak by se na něj mohlo jezdit pořád
Auto by se při proplachu mělo chovat stejně, případně zlepšit v případě nějakých předchozích problémů. A bohužel se můžou objevit výše zmiňované netěsnosti. Jinak by měl fungovat stejně a po myslím cca 5000km se zhoršuje právě jeho viskozita, jinak by se na něj mohlo jezdit pořád :-D
Já čistil korektory,sítka,nádobu LHM.Komplet brzdiče,včetně přetěsnění,sada na jednu stranu vyšla cca 280,-Kč
Ty brzdiče jsem dělal preventivně.A měl jsem odpojeny všechny přepady,do té doby,než tekla čistá LHM.
Aby byl proplach co nejvíce vypuštěn.
Já čistil korektory,sítka,nádobu LHM.Komplet brzdiče,včetně přetěsnění,sada na jednu stranu vyšla cca 280,-Kč
Ty brzdiče jsem dělal preventivně.A měl jsem odpojeny všechny přepady,do té doby,než tekla čistá LHM.
Aby byl proplach co nejvíce vypuštěn.
Já tam proplach měl asi před rokem a půl.Spíše než tvrdší,se mi zdálo,že asi po ujetí 500km se lépe začalo chovat.Zvedání,řízení atd.Najel jsem na něj asi 2500km pak jsem ho vyměnil za LHM.
Po výměně za LHM,běham 2000km,začal propouštět regulátor tlaku.Vyměnil jsem jej za nový.Od té doby vše v nejlepším pořádku.
Osobně jsem pro proplach.Čistil jsem i korektory atd.
Já tam proplach měl asi před rokem a půl.Spíše než tvrdší,se mi zdálo,že asi po ujetí 500km se lépe začalo chovat.Zvedání,řízení atd.Najel jsem na něj asi 2500km pak jsem ho vyměnil za LHM.
Po výměně za LHM,běham 2000km,začal propouštět regulátor tlaku.Vyměnil jsem jej za nový.Od té doby vše v nejlepším pořádku.
Osobně jsem pro proplach.Čistil jsem i korektory atd.
Diskuse se nam vyvinula... To ze se chovani hydrauliky zlepsilo jsem si take vsiml, a bylo to urcite drive nez po ujeti 500 km. Rekl bych dokonce, ze okamzite. Potize vsak nezmizely uplne (pokles zadni napravy - nepravidelne), jen asi o ~90%. Uvidi se po predepsane vymene a vycisteni vsech nalezitosti. Neodporuje si to s tim, ze mi perovani prijde tvrdsi.
Diskuse se nam vyvinula... To ze se chovani hydrauliky zlepsilo jsem si take vsiml, a bylo to urcite drive nez po ujeti 500 km. Rekl bych dokonce, ze okamzite. Potize vsak nezmizely uplne (pokles zadni napravy - nepravidelne), jen asi o ~90%. Uvidi se po predepsane vymene a vycisteni vsech nalezitosti. Neodporuje si to s tim, ze mi perovani prijde tvrdsi.