Při studenem startu u Citroenu XM 2.1 td Y4 a volnoběžných otáček dochází k mírnému poškubování motoru, při vyšších otáčkách to mizí,potřebuji radu čím by to mohlo být a jak ovzdušnit naftu.
Při studenem startu u Citroenu XM 2.1 td Y4 a volnoběžných otáček dochází k mírnému poškubování motoru, při vyšších otáčkách to mizí,potřebuji radu čím by to mohlo být a jak ovzdušnit naftu.
mozna praskla trubicka nekde ve vedeni.mel sem podobnej problem akorat v drastictejsi podobe a tohle byla jedna z hlavnich zavad
mozna praskla trubicka nekde ve vedeni.mel sem podobnej problem akorat v drastictejsi podobe a tohle byla jedna z hlavnich zavad;)
mne to skube len sem tam ale za tepla a pri jazde, vzduch v nafte neni... najake rady co stym moze byt
mne to skube len sem tam ale za tepla a pri jazde, vzduch v nafte neni... najake rady co stym moze byt
Haker, dost velkou neplechu udela i ucpany palivovy filtr. Projevi se tak ze v tahu treba do kopce pri vyssich otackach dochazi k chvilkove ztrate tahu jako kdyz nahle uberes a zase pridas.
Haker, dost velkou neplechu udela i ucpany palivovy filtr. Projevi se tak ze v tahu treba do kopce pri vyssich otackach dochazi k chvilkove ztrate tahu jako kdyz nahle uberes a zase pridas.
filter je novy a skube to aj pri nizkych otackach ale dnes to bolo bez skubania cestou do prace , tiez mam pocit ze to bude vstrik
filter je novy a skube to aj pri nizkych otackach ale dnes to bolo bez skubania cestou do prace , tiez mam pocit ze to bude vstrik
myslim taky že to je vstřik zkus se podívat jestli třeba někde neukapává problem u nafty je ten že stačí nepatrná bublinka vzduchu a už to nejede taky se mi stalo že sem ucpanej přepad.
myslim taky že to je vstřik zkus se podívat jestli třeba někde neukapává problem u nafty je ten že stačí nepatrná bublinka vzduchu a už to nejede taky se mi stalo že sem ucpanej přepad.
Chlapi! Mne to skube na dvojke pri jemnem plyne a ked pridam plyn, normalne akceleruje. Pri ostatnych rychlostach to jede normalne. Ale mam podozreni na silentblok od spodu motora, protoze na volnobezne otacky mi neco rezonuje pri nohach spolujazdca. Vyfuk a vrchny silentblok motora su OK.
Chlapi! Mne to skube na dvojke pri jemnem plyne a ked pridam plyn, normalne akceleruje. Pri ostatnych rychlostach to jede normalne. Ale mam podozreni na silentblok od spodu motora, protoze na volnobezne otacky mi neco rezonuje pri nohach spolujazdca. Vyfuk a vrchny silentblok motora su OK.
Nevím,ale zatím jsem měl i s Bx a xm dohromady 6 citroenů v naftě a vždycky mi ten motor občas cukal,když jsem přidal plyn.až tenhle 2,5 td to nedělá,nikdy jsem to neřešil,protože nijak zvlášť to ničemu nevadilo.A ten sponí silentblok je asi rozežranej od oleje,ale výměna není nijak pracná,takže v pohodě Vallcorfe
Nevím,ale zatím jsem měl i s Bx a xm dohromady 6 citroenů v naftě a vždycky mi ten motor občas cukal,když jsem přidal plyn.až tenhle 2,5 td to nedělá,nikdy jsem to neřešil,protože nijak zvlášť to ničemu nevadilo.A ten sponí silentblok je asi rozežranej od oleje,ale výměna není nijak pracná,takže v pohodě Vallcorfe:palec
To klidne moze byt, protoze mi slzi olejova vana. Ale s tou jednoduchou vymenou si mna potesil
To klidne moze byt, protoze mi slzi olejova vana. Ale s tou jednoduchou vymenou si mna potesil:palec