Zdravim, neviete mi poradit co moze mat toto zapricinu? stale sa mi tlakuje chladiaci system v aute a mam olej vo vode. Len neviem s cim asi tak moze bit problem neviete mi poradit ci je prasknute len tesnenie alebo cela hlava? vodu v oleji nemam (Citroen XM 2.1TD r.v. 89)
Zdravim, neviete mi poradit co moze mat toto zapricinu? stale sa mi tlakuje chladiaci system v aute a mam olej vo vode. Len neviem s cim asi tak moze bit problem neviete mi poradit ci je prasknute len tesnenie alebo cela hlava? vodu v oleji nemam (Citroen XM 2.1TD r.v. 89)
25.02.2011 07:47 -
Re: neustale tlakovanie chladiaceho systemu
rozebrat a uvidis.... nevym jestli se da vubec zjistit stav hlavy na aute pres internet.
rozebrat a uvidis....:-) nevym jestli se da vubec zjistit stav hlavy na aute pres internet.
25.02.2011 10:22 -
to ja len pre info aby som vedel co mam zhanat, dnes ide k mechanikovi, tak uvidim
to ja len pre info aby som vedel co mam zhanat, dnes ide k mechanikovi, tak uvidim ;-)
26.02.2011 23:58 -
ti můžu poslat seznam, co shánět .... jen nevim, estli máš tak dlouhou kreditku
(ikdyž ty máš koukám 2,1TD, tak to je o hodně kratší, levnější a rychlejší ... )
ti můžu poslat seznam, co shánět .... jen nevim, estli máš tak dlouhou kreditku :-))))
(ikdyž ty máš koukám 2,1TD, tak to je o hodně kratší, levnější a rychlejší ... )
01.03.2011 21:59 -
těsnění pod hlavičku, vodní pumpu, kladky, rozvodovej řemen, žhavící svíčky, přetěsnit víko, vyměnit gumový zpátečky ze vstřiků, nechat zkontrolovat / repasovat vstřiky, nový šrouby do hlavy .... nějakej ten simmerink pokud tam je .... termostat a tak. Pokud budeš vyndavat motor, tak to vidim na nějakej ten silentblok na motoru .. když už je motor venku tak spojka .... náplně a tak...
těsnění pod hlavičku, vodní pumpu, kladky, rozvodovej řemen, žhavící svíčky, přetěsnit víko, vyměnit gumový zpátečky ze vstřiků, nechat zkontrolovat / repasovat vstřiky, nový šrouby do hlavy .... nějakej ten simmerink pokud tam je .... termostat a tak. Pokud budeš vyndavat motor, tak to vidim na nějakej ten silentblok na motoru .. když už je motor venku tak spojka .... náplně a tak... :-))
06.03.2011 12:41 -
těsnění pod hlavičku, vodní pumpu, kladky, rozvodovej řemen, žhavící svíčky, přetěsnit víko, vyměnit gumový zpátečky ze vstřiků, nechat zkontrolovat / repasovat vstřiky, nový šrouby do hlavy .... nějakej ten simmerink pokud tam je .... termostat a tak. Pokud budeš vyndavat motor, tak to vidim na nějakej ten silentblok na motoru .. když už je motor venku tak spojka .... náplně a tak...
Prostě veškerá klasika naftových motorů. Jen bych ještě přidal všechny nové hydroštely. Zkouknout veškeré kabely a jejich konektory. Nooo a když to pak člověk sečte i s prací tak si může jít rovnou hodit mašli
Prostě veškerá klasika naftových motorů. :-)))) Jen bych ještě přidal všechny nové hydroštely. Zkouknout veškeré kabely a jejich konektory. Nooo a když to pak člověk sečte i s prací tak si může jít rovnou hodit mašli :-d
03.04.2011 19:36 -
Zdar. No tak už mě taky potkal problém s chlazením. Sice jen drobnost ale vystrašila. Poslední dobou jsem měl trochu víc než jsem zvyklej tvrdé hadice od chlazení. Špekuloval jsem, povoloval víčko a dumal japakto toto možné. Pak mi cvrklo v hlavně a vzpomněl si že mám ještě jedno víčko v kufru. Nu přehodil jsem víčka a jel to vyzkoušet. Motor dostal řádně pod uši do kopečků a ve městě, pěkně na sepnutí větráků a najednou zase byli hadice tak akorát a tlak v normě. Prostě staré víčko už neupouštělo tlak, tak velkým obloukem letělo do Vltavy.
Zdar Lebeda
Zdar. No tak už mě taky potkal problém s chlazením. Sice jen drobnost ale vystrašila. Poslední dobou jsem měl trochu víc než jsem zvyklej tvrdé hadice od chlazení. Špekuloval jsem, povoloval víčko a dumal japakto toto možné. Pak mi cvrklo v hlavně a vzpomněl si že mám ještě jedno víčko v kufru. Nu přehodil jsem víčka a jel to vyzkoušet. Motor dostal řádně pod uši do kopečků a ve městě, pěkně na sepnutí větráků a najednou zase byli hadice tak akorát a tlak v normě. Prostě staré víčko už neupouštělo tlak, tak velkým obloukem letělo do Vltavy.
Zdar Lebeda