Nazdar chlapi. Konečně sem měl pořádnou epizodu se svým XM takhle si jedu na chalupu a najednou... STOP říkám si a kurva. počítač mi napsal ve francouštině že nemám vodu v chladícím systému tak jsem zastavil a koukám že obě vrtule sou mokrý otevřu motor haube a všude sucho. Zajímavý dolil jsem vodu a zase STOP. Tak jsem se naštval otočil jsem to a mazal jsem domu včera jsem koupil nový chladič za 4500 a vyměnil jsem ho a doufám že je alespoŇ na týden ze závadama pokoj.
Nazdar chlapi. Konečně sem měl pořádnou epizodu se svým XM takhle si jedu na chalupu a najednou... STOP :-)))) říkám si a kurva. počítač mi napsal ve francouštině že nemám vodu v chladícím systému tak jsem zastavil a koukám že obě vrtule sou mokrý otevřu motor haube a všude sucho. Zajímavý dolil jsem vodu a zase STOP. Tak jsem se naštval otočil jsem to a mazal jsem domu včera jsem koupil nový chladič za 4500 a vyměnil jsem ho a doufám že je alespoŇ na týden ze závadama pokoj.
Tak něco podobného se mi stalo před 4 rokama těsně po koupi auta. Jen co jsem přijel před barák a otevřel na další průzkum kapotu tak ejhle koukám že přesně uprostřed chladiče dva velice nepěkné čůrky antifrízy. Prevít chladič prohnil. Tak jsem povolil víčko od expansky aby nebyl tlak, rozhnětnul v ruce kus akvakitu, plácnul to nato a únik rapidně poklesl. Pak jsem zasedl k PéCé, naklapal na interfernetu autobénéx a objednal novej chladič. Za den jsem si pro něj frčel, hned nabastlil a od té doby klídešek.
Tak něco podobného se mi stalo před 4 rokama těsně po koupi auta. Jen co jsem přijel před barák a otevřel na další průzkum kapotu tak ejhle koukám že přesně uprostřed chladiče dva velice nepěkné čůrky antifrízy. Prevít chladič prohnil. Tak jsem povolil víčko od expansky aby nebyl tlak, rozhnětnul v ruce kus akvakitu, plácnul to nato a únik rapidně poklesl. Pak jsem zasedl k PéCé, naklapal na interfernetu autobénéx a objednal novej chladič. Za den jsem si pro něj frčel, hned nabastlil a od té doby klídešek.
Podobne,No mal som prasknuty aj ten maly co je na 2,5 A nasiel som tam aj chudaka vrabca rozmlateneho.Vymena pomohla a auto sa uz ani neprehrieva drzi 92 C
Podobne:)),No mal som prasknuty aj ten maly co je na 2,5:)) A nasiel som tam aj chudaka vrabca rozmlateneho.Vymena pomohla a auto sa uz ani neprehrieva drzi 92 C :palec
Tak tím jsem si prošel taky s 2,1 td,akorát že jsem měl ruplej chladič turba, ale voda se mi ztrácela taky, protože mi začali propouštět gumový kroužky na trubkách do chladiče topení a protože jsem měl prasklou hlavu,ale i tak jsem s tím jezdil rok.
Je fakt,že jsem dejchal v autě ten nejlevnější fridex a stěma zamlženýma oknama se nedalo v zimě jezdit
Tak tím jsem si prošel taky s 2,1 td,akorát že jsem měl ruplej chladič turba, ale voda se mi ztrácela taky, protože mi začali propouštět gumový kroužky na trubkách do chladiče topení a protože jsem měl prasklou hlavu,ale i tak jsem s tím jezdil rok.
Je fakt,že jsem dejchal v autě ten nejlevnější fridex a stěma zamlženýma oknama se nedalo v zimě jezdit