Měnil zde někdo vstřiky? A jak moc je to náročné. Teče nafta u vstřiku, mám pifku na těsnění, ale nechci do toho hrabat, aby se něco nepodělalo. Nedávno se dělaly rozvody a měnily kladky + klíňák. Vstřiky tu mám z jiného auta,samozřejmě stejný motor 2,5 td, co jezdilo, těsnění objednané. Auto sice jezdí, ale teče ta nafta u vstřiku, z stk by mě vyrazili za tohle.
Měnil zde někdo vstřiky? A jak moc je to náročné. Teče nafta u vstřiku, mám pifku na těsnění, ale nechci do toho hrabat, aby se něco nepodělalo. Nedávno se dělaly rozvody a měnily kladky + klíňák. Vstřiky tu mám z jiného auta,samozřejmě stejný motor 2,5 td, co jezdilo, těsnění objednané. Auto sice jezdí, ale teče ta nafta u vstřiku, z stk by mě vyrazili za tohle. :-(
Skus skontrolovat prepadove hadicky. Niekedy zvyknu prasknut v mieste, kde je napichnuta k tryske
Skus skontrolovat prepadove hadicky. Niekedy zvyknu prasknut v mieste, kde je napichnuta k tryske
Díky za radu. Ovšem přepady jsou dávno měněné, ty netečou. Vstřik netěsní, jde to na servis. Nemáme na to nářadí na povolení a hrabat se v tom nikdo nechce.
Díky za radu. Ovšem přepady jsou dávno měněné, ty netečou. Vstřik netěsní, jde to na servis. Nemáme na to nářadí na povolení a hrabat se v tom nikdo nechce.:-))))