Kupil som tuto xm, ale nedokazrm ju nastartovat. Kod mam vypnuty(svieti zelena led).
Postrehy: Motor točil, iskru hádzalo, sviečka mokrá od benzínu. Na nejakom čidle pod rozdelovačom bol urvatý hnedý kábel, po vytiahnutí konektoru s čidla sa urval aj druhý zelený. tak sme to prepojili aspoň nejako skrútením, pretože to asi bolo čidlo vačky. No ani tak nechytilo. Keď som odchádzal, tak som si všimol, že je tam aku z fabie, tuším 43Ah. Nemôže to tiež robiť problémy? Pri štarte to hádzalo iskru cca každých 2 sekund. P.S.: Pri startovani ked som prilozil dlan k vyfuku, tak som necitil ziadny tlak. Už mi stojí na dvore, dúfam že ju rozbehám Pri zapnutom zapaľovaní preblikáva, teda pohasne tá žlt´´a kontrolka elektroniky motoru takmer každu pol sekundu pohasne(vypne) a hneď sa zasa rozsvieti. V pondelok mi pride kabel, uvidim ci nieco lexia najde... Je treba aj zvlast 12V pre lexiu? Niekde tvrdia, že áno, niekde zasa že nie... Papierovo je to 95, ale palubovku ma Y3 a prednu masku zas ako Y4
Kupil som tuto xm, ale nedokazrm ju nastartovat. Kod mam vypnuty(svieti zelena led).
Postrehy: Motor točil, iskru hádzalo, sviečka mokrá od benzínu. Na nejakom čidle pod rozdelovačom bol urvatý hnedý kábel, po vytiahnutí konektoru s čidla sa urval aj druhý zelený. tak sme to prepojili aspoň nejako skrútením, pretože to asi bolo čidlo vačky. No ani tak nechytilo. Keď som odchádzal, tak som si všimol, že je tam aku z fabie, tuším 43Ah. Nemôže to tiež robiť problémy? Pri štarte to hádzalo iskru cca každých 2 sekund. P.S.: Pri startovani ked som prilozil dlan k vyfuku, tak som necitil ziadny tlak. Už mi stojí na dvore, dúfam že ju rozbehám :) Pri zapnutom zapaľovaní preblikáva, teda pohasne tá žlt´´a kontrolka elektroniky motoru takmer každu pol sekundu pohasne(vypne) a hneď sa zasa rozsvieti. V pondelok mi pride kabel, uvidim ci nieco lexia najde... Je treba aj zvlast 12V pre lexiu? Niekde tvrdia, že áno, niekde zasa že nie... Papierovo je to 95, ale palubovku ma Y3 a prednu masku zas ako Y4
Ďalšia vec je tá, že akonáhle začne točiť štartér, zhasne paubné PC, centrálny panel kde je stopka, baterka, voda rucna a hydraulika, teda komplet kontrolky a aj panel uplne vlavo, kde sa vypisuju varovania, napr. otvorene dvere a podobne. To nebude asi ok vsak?
Ďalšia vec je tá, že akonáhle začne točiť štartér, zhasne paubné PC, centrálny panel kde je stopka, baterka, voda rucna a hydraulika, teda komplet kontrolky a aj panel uplne vlavo, kde sa vypisuju varovania, napr. otvorene dvere a podobne. To nebude asi ok vsak?
to pohasnutie bude najskor suvisiet s tou slabou baterkou, pripadne skus pozriet a precistit ukostrenie
to pohasnutie bude najskor suvisiet s tou slabou baterkou, pripadne skus pozriet a precistit ukostrenie
Už je to ok, boli to sviečky. Predchádzajúci majiteľ tam mal nejaké divné a asi odpalovali iba za tepleho motora. Po výmene podľa katalogu už ide OK, ešte pozrieť ABS a zohnať čelné sklo....
Už je to ok, boli to sviečky. Predchádzajúci majiteľ tam mal nejaké divné a asi odpalovali iba za tepleho motora. Po výmene podľa katalogu už ide OK, ešte pozrieť ABS a zohnať čelné sklo....
Celne sklo som uz zistoval ci sa da kupit nove. Da sa je na objednavku a vychadza cca 65eur
Celne sklo som uz zistoval ci sa da kupit nove. Da sa je na objednavku a vychadza cca 65eur