jinak mam velky problemy s elektrikou..tak nejak se to vsechno posra..
neco opravim a druhej den se pose.. zas neco jinyho..
to auto je uzasny na jizdu ale skoda ze je tak slozity..
nevite jestli to vsechno jde prez ridici jednotku nebo pouze do pojistkovky?
osvetleni pristrojovka kontrolky..cely se to nejak hada...
on to mel prez kamose vicemene za dily..
jinak mam velky problemy s elektrikou..tak nejak se to vsechno posra..
neco opravim a druhej den se pose.. zas neco jinyho..
to auto je uzasny na jizdu ale skoda ze je tak slozity..
nevite jestli to vsechno jde prez ridici jednotku nebo pouze do pojistkovky?
osvetleni pristrojovka kontrolky..cely se to nejak hada...
no u Y3 se ti budou hádat kostry. Když je všechny opravíš a předěláš, tak je klid. Prostě ty žabácký konektory maj určitou trvanlivost, pak to stojí za pendrek.
U Y4 zlobívá pojistkovka v motoru před vzduchovým filtrem.
no u Y3 se ti budou hádat kostry. Když je všechny opravíš a předěláš, tak je klid. Prostě ty žabácký konektory maj určitou trvanlivost, pak to stojí za pendrek.
U Y4 zlobívá pojistkovka v motoru před vzduchovým filtrem.
klokane zalezi ktera y3...ty prvni meli kostri opravdu na h..... byli prisroubovany takovy patky na kastli a do toho byli nastrkany konektory....ty novejsi y3(zapinani svetel na pacce) meli uz kostri na oka..jinak elektrika v xm je tahana tkanickama a ne dratama + ucinek lhm vlhkosti a oleje a izolace je na hadry....obzvlast v motorovem prostoru...
klokane zalezi ktera y3...ty prvni meli kostri opravdu na h..... byli prisroubovany takovy patky na kastli a do toho byli nastrkany konektory....ty novejsi y3(zapinani svetel na pacce) meli uz kostri na oka..jinak elektrika v xm je tahana tkanickama a ne dratama + ucinek lhm vlhkosti a oleje a izolace je na hadry....obzvlast v motorovem prostoru...
tohle je rv 1992..to je ten novej nebo starej y3?
co myslis tim tkanickama?
tohle je rv 1992..to je ten novej nebo starej y3?
co myslis tim tkanickama?
jak zapinas svetla? otocenim vypinace pod padckou blinkru nebo posunutim na pacce blinkru?
jak zapinas svetla? otocenim vypinace pod padckou blinkru nebo posunutim na pacce blinkru?
mi to povidej, sem měl jedno z prvních XM z roku 89. To když sem koupil, tak po zapnutí blinkrů nebo zabržděním začala diskotéka po celý palubce .... .
Ale stačilo pár konektorů a kontaktol a byl pokoj. Jedna kostra je na motoru, další u vzduchového filtru - takovej obdelníček s konektorama - vyštípat a předělat na očka. pak vzadu u světel - obou. Možná ještě jedna vepředu na druhý straně. To když uděláš, tak budeš mít svatej klid a pokoj ...
mi to povidej, sem měl jedno z prvních XM z roku 89. To když sem koupil, tak po zapnutí blinkrů nebo zabržděním začala diskotéka po celý palubce .... :-)))) .
Ale stačilo pár konektorů a kontaktol a byl pokoj. Jedna kostra je na motoru, další u vzduchového filtru - takovej obdelníček s konektorama - vyštípat a předělat na očka. pak vzadu u světel - obou. Možná ještě jedna vepředu na druhý straně. To když uděláš, tak budeš mít svatej klid a pokoj ... ;-)
no ja mam neco podobnyho ale jenom obcas a vazne podivny kombinace..treba kdyz si uvnitr rozsvitim osvetleni tak s tim se mi rozsviti ze mam otevreny dvere a kontrolka brzd?coz se mi zda vazne divny pac si myslim ze tyhle veci vubec spolu propojeny nejsou??
no kazdopadne dik za radu dneska se na to podivam
no ja mam neco podobnyho ale jenom obcas a vazne podivny kombinace..treba kdyz si uvnitr rozsvitim osvetleni tak s tim se mi rozsviti ze mam otevreny dvere a kontrolka brzd?coz se mi zda vazne divny pac si myslim ze tyhle veci vubec spolu propojeny nejsou??
no kazdopadne dik za radu dneska se na to podivam
helejdte je normalni ze kdyz trosku brzdim tak me pedal tlaci nohu zpatky nahoru?
helejdte je normalni ze kdyz trosku brzdim tak me pedal tlaci nohu zpatky nahoru?
kudy se leje olej do prevodovky?zadnej plastovej spunt nebo nejakej jinej nalejvak sem nenasel..piska mi prevodovka jako blazen..
kudy se leje olej do prevodovky?zadnej plastovej spunt nebo nejakej jinej nalejvak sem nenasel..piska mi prevodovka jako blazen..
olej do prevodovky se leje z boku. Je tam zatka s vnitrnimctyrhranem ( myslim ze 8 mm ). Nejlepe se na nej dostanes kdyz sundas kolo u ridice a jeste musis sundat tu mensi cast plastoveho podbehu. v prevodovce ma byt 1.8 litru oleje. nejvhodnejsi je pouzit ten co tam ma byt TOTAL TRANSMISSION BV75W/80W pak je jeste nahrazka od schellu .link. samozrejmne pokud tam budu davat neco noveho tak to strare vypustim .
olej do prevodovky se leje z boku. Je tam zatka s vnitrnimctyrhranem ( myslim ze 8 mm ). Nejlepe se na nej dostanes kdyz sundas kolo u ridice a jeste musis sundat tu mensi cast plastoveho podbehu. v prevodovce ma byt 1.8 litru oleje. nejvhodnejsi je pouzit ten co tam ma byt TOTAL TRANSMISSION BV75W/80W pak je jeste nahrazka od schellu http://autokelly.cz/#PATH=3761800;4731692;3761816;3820233|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=961731|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|. samozrejmne pokud tam budu davat neco noveho tak to strare vypustim .
pri dobrzdovani se mi propadne pedal a temer to nebrzdi asi v takovi rychlosti kdy se vyradi ABS..mate s tim nekdo zkusenosti??
pri dobrzdovani se mi propadne pedal a temer to nebrzdi asi v takovi rychlosti kdy se vyradi ABS..mate s tim nekdo zkusenosti??
Jo, jednou to tady jedněm skončilo nehodou a soudem .... Důrazně doporučuji řešit. Co neubrzdíš, to neukecáš ...
Asi ti odchází čidla ABS případně celé ABS.
Jo, jednou to tady jedněm skončilo nehodou a soudem .... Důrazně doporučuji řešit. Co neubrzdíš, to neukecáš ...
Asi ti odchází čidla ABS případně celé ABS.
pokud mas ABS tak zkus vytahnout pojistku c1...jestli se to nezlepsi ( vypnes ABS)
pokud mas ABS tak zkus vytahnout pojistku c1...jestli se to nezlepsi ( vypnes ABS)
jo jinak olej sem nalil ze zhora od motoru do prevodovky nasel sem tam sroubek na inbus..nekdo mi tu psal ze se do prevodovky olej leje sroubkem na boku a musi se sundat kolo atd..podle me tenhle sroubek podle toho kde je je spis kontrolni sroubek..a jestli tim sroubkem nekdo nalil olej do prevodovky tak je fakt dobrej
jo jinak olej sem nalil ze zhora od motoru do prevodovky nasel sem tam sroubek na inbus..nekdo mi tu psal ze se do prevodovky olej leje sroubkem na boku a musi se sundat kolo atd..podle me tenhle sroubek podle toho kde je je spis kontrolni sroubek..a jestli tim sroubkem nekdo nalil olej do prevodovky tak je fakt dobrej:palec