Ahoj kluci,chtěl jsem se zeptat,jak řešíte kola.
Mám pětipaprskové originální kola s imitací šroubků dokola a uprostřed je krytka s nápisem Xm.určitě je někdo znáte,jsou pěkný ,ale bez úprav se tam nedají nasadit,protože šourá brzdič(ten oblouk),dal jsem tam podložku,kterou jsem udělal ze starých kotoučů,použil jsem ten střed s těma 5ti dírama a stejně to bylo tak tak,ale zase jsou krátký šrouby. šrouby jsou fakt na krajíčku,tak jsem udělal z dvojky plechu slabší a ubrousil ten oblouk na brzdiču,ale nezdá se mi ,že by origoš kola nesedly normálně bez úprav.
Tak jsem se chtěl zeptat co s tím děláte vy?třeba je jinej způsob. Tak zatím čus. kola jsou vidět v galerii na mém vínovém xm.
Ahoj kluci,chtěl jsem se zeptat,jak řešíte kola.
Mám pětipaprskové originální kola s imitací šroubků dokola a uprostřed je krytka s nápisem Xm.určitě je někdo znáte,jsou pěkný ,ale bez úprav se tam nedají nasadit,protože šourá brzdič(ten oblouk),dal jsem tam podložku,kterou jsem udělal ze starých kotoučů,použil jsem ten střed s těma 5ti dírama a stejně to bylo tak tak,ale zase jsou krátký šrouby. šrouby jsou fakt na krajíčku,tak jsem udělal:palec z dvojky plechu slabší a ubrousil ten oblouk na brzdiču,ale nezdá se mi ,že by origoš kola nesedly normálně bez úprav.
Tak jsem se chtěl zeptat co s tím děláte vy?třeba je jinej způsob. Tak zatím čus. kola jsou vidět v galerii na mém vínovém xm.
Přílohy: xm......jpg ( 10284b ) -
Ahoj,
jasný to sou kola Zender.
na první modely XM do 1992 mi zendery pasují na ostatní ne. mají jiné brzdiče .
nebo byly upravené podle provedení přímo od citroena na Y4 origo citroen zender mi pasují je to rok 1996.
šrouby se dají koupit např. v allcar...nebo v krámech s tuningem a kolama
podložky dělaj na xm pod kola daj se koupit máj 3 míry. myslim
Ahoj,
jasný to sou kola Zender.
na první modely XM do 1992 mi zendery pasují na ostatní ne. mají jiné brzdiče .
nebo byly upravené podle provedení přímo od citroena na Y4 origo citroen zender mi pasují je to rok 1996.
šrouby se dají koupit např. v allcar...nebo v krámech s tuningem a kolama
podložky dělaj na xm pod kola daj se koupit máj 3 míry. myslim
Ahoj,No to auto,na kterým jsou ty kola je z roku 1991 a taky jsem to musel brousit a dávat podložku, dál mám doma xm na nd z roku 90 a tam jsou ty samé brzdiče.
samozřejmě že se to týká jen předních,zadní jsou v pohodě. Tak nevím,chci si je dát na moje kombi,asi budu mudet sehnat ty šrouby jak píšeš,nechci to zbrušovat.Zatím dík.
Ahoj,No to auto,na kterým jsou ty kola je z roku 1991 a taky jsem to musel brousit a dávat podložku, dál mám doma xm na nd z roku 90 a tam jsou ty samé brzdiče.
samozřejmě že se to týká jen předních,zadní jsou v pohodě. Tak nevím,chci si je dát na moje kombi,asi budu mudet sehnat ty šrouby jak píšeš,nechci to zbrušovat.Zatím dík.
for fra775: Nechtěl by si náhodou pěkný originál disky na novější XMo???? Jsou vidět v mejch fotkách v galerii na mým profilu.
for fra775: Nechtěl by si náhodou pěkný originál disky na novější XMo???? Jsou vidět v mejch fotkách v galerii na mým profilu.
díky za nabídku,ale já mám ještě jedny litý kola s tou umělou poklicí,taky originál a ty sedí dobře,navíc mě už to xm sere.pořád mám problém s tou palubovkou,takže,to bude asi v kabelech,ta nejhorší možnost a dnes se mi zase vypadla guma na řemenici,takže to budu potřetí lepit.
Novou za 3500kč nekoupím ani náhodou,možná do toho existuje jen ta guma,ale to nevím. díky ti za nabídku,ale teď asi ne,i když kola jsou moc pěkný.
díky za nabídku,ale já mám ještě jedny litý kola s tou umělou poklicí,taky originál a ty sedí dobře,navíc mě už to xm sere.pořád mám problém s tou palubovkou,takže,to bude asi v kabelech,ta nejhorší možnost a dnes se mi zase vypadla guma na řemenici,takže to budu potřetí lepit.
Novou za 3500kč nekoupím ani náhodou,možná do toho existuje jen ta guma,ale to nevím. díky ti za nabídku,ale teď asi ne,i když kola jsou moc pěkný.
V poho. Hele jestli nechceš investovat do nový řemenice tak skus sehnat šikovnýho soustružníka ať ti tu tlumící gumu nahradí ocelovým mezikusem a naheftuje tak aby byla jakštakš vyvážená. Je to sice řešení alá dobytek, ale na pár autech už to takhle fungovalo. Já ale osobně bych koupil novou.
V poho. :-) Hele jestli nechceš investovat do nový řemenice tak skus sehnat šikovnýho soustružníka ať ti tu tlumící gumu nahradí ocelovým mezikusem a naheftuje tak aby byla jakštakš vyvážená. Je to sice řešení alá dobytek, ale na pár autech už to takhle fungovalo. Já ale osobně bych koupil novou. :-)
ahoj, na 2,1 starej model je řemenice z jednoho kusu a není tam žádnej tlumič vybrací jak tady na 2,5 a nic to nedělá a je to v pohodě,tohle mi připadá,že tohle frantíci vymysleli jen kvůli tomu,aby to nic moc nevydrželo.
ahoj, na 2,1 starej model je řemenice z jednoho kusu a není tam žádnej tlumič vybrací jak tady na 2,5 a nic to nedělá a je to v pohodě,tohle mi připadá,že tohle frantíci vymysleli jen kvůli tomu,aby to nic moc nevydrželo.