30.12.2009 09:36 -
Re: Diskuze o staých a nových stránkách
Martine sáhni si do svědomí a možná i do staré pošty, skypu apod. Kolikrát jsem ti navrhoval, že ti s tím pomůžu, kolikrát jsme chtěl přístupy? A nic se nedělo. Takže tohle tady nezkoušej.
jak to tady ctu nestacim se divit...misto konstruktivni kritiky konkretni veci mas jen spoustu kecu o tom jak je to hnusne ovsem prilozit ruce k diu se ti nejak nechce..pokud se ti neco nelibi udelej vlastni navrh,zarid vlasni web prostor o ktery se budes starat a kdyz to bude lepsi nez tohle proc ne...za celou dobu chodu stranek si se nikdy nezeptal jestli neni neco potreba prisel jsi k hotove veci jako 99% ostatnich pasivnich clenu klubu ale kdyz jsem stranky postavil z nuly nepomohl mi vubec nikdo,teda krome kecu tope podobnych jak je to o nicem a hnusny a nasledne chodi dodnes..proc? protoze je to o nicem a hnusny?--mozna by ses mel trochu zamyslet,nic osobniho ale stranky kolem citroenu vytvoril a vede celkem nadany tym ktery vi co ma delat..vyvoj netrval dva ani tri ani dny je to prace vice nez rocni a neustale je vyviji a doplnuje..je potreba si take uvedomit ze tento vzhled je sice novy ale prinese spoustu novinek a pomucek a take rychlejsi a kvalitnejsi pristup..pokud se ti vzhled nelibi je mi to lito ,nicmene budes se s tim muset smirir...diky za pochopeni