Dnes som maturoval s palubovkou a nasiel som tam nezapojene dva vodice... resp. chybali tam tie medene skrutky s kontaktami na pcb, ale ked som to napravil tak sa mi aj tak neukazuje spravne stav paliva, ked otocim klucikom tak hned ukaze plnu nadrz a blika rezerva, ak odpojim kable od plavaku tak mi neukazuje nic, ale po chvilke, ked zhasne kontrola oleja tak mi zasa vyskoci palivo na full aj pri odpojenom plavaku /a cerpadle/
Bude chyba v tej elektronike co je za palubkou /nasuva sa do nej vzadu a je pod ciernym plastom/ alebo je seknuty plavak??? Ked zapnem kluc pri odpojenom konektore /5 vodicov/ tak mi ukazuje prazdnu nadrz a kontrolka benzinu svieti trvalo, po case cca 20 sek /ked sa vypne kontrolka hladiny oleja/ zasa vyskoci na full a kontrolka rezervy zacne blikat, ak tie draty pripojim tak mi plna nadrz naskoci hned a kontrolka zacne blikat zasa az po vypnuti kontroly hladiny oleja...
Takze je vadny plavak, alebo ta elektronika?? Nemozte to xm-aci niekto tiez vyskusat aby som vedel ci aj vam sa to tak sprava? ak ano tak bude zaseknuty plavak... ak nie tak ta elektronika...