Náhodou tempomat je výborná věcička ani nemusíš mít dálnici,většinou reaguje od rychlosti 40km/h takže jsem se ho naučil dost využívat i ve městě.Vzlášť u nás v Praze,kde je teď skoro vše pod dohledem kamer a radarů a až začne platit ta zk..nová vyhláška tak to bude ještě horší.Takhle jsem prostě nastavil třeba 70ku a nemusel jsem se starat jestli nepřesahuju.Jo a jednou mi to i pomohlo od pokuty,zastavili mě "naši chlapci dopravní" a zkoušeli na mě,že jsem jel o 20km víc a chtěli litr.Mě bylo jasné,že si jen chtějí přivydělat,protože jsem náhodou jel opravdu poctivě.Tak jsem si řek,když to na mě zkoušíte vy,tak proč bych to i já nezkusil a povídám jim:"Pánové to není pravda,ukažte mi fotku z radaru...a oni něco v tom smyslu,že se automaticky odesílá přes internet do databáze a ten druhý zase srdnatě tvrdil,že teda mám odstavit vozidlo a vrátíme se k jejich radaru.To už mi bylo jasné,že blafujou.Tak na něobrá s pokutou nesouhlasím,protože jsem měl zaplý tempomat,vozidlo odstavím a zavolám výjezdovku ze servisu,kde mi načtou jednotku a podají vám důkaz kolik tohle vozidlo jelo posledních 15 minut,před zastavením.A pak po vás budu chtít zaplatit ten výjezd...(no blafoval jsem jako oni,ale vyšlo to) jeden odešel rovnou a ten druhý zkusil něco na téma rozbitého záznamového zařízení u radaru a že mám pro tentokrát štěstí....Takže teď jen lituju,že tempomat u stávajícího autí nemám (