No tak byl odvolacím soudem můj rozsudek potvrzen.Tu směšnou podmínku vzal čert,ale ten zákaz řízení.....v září můžu požádat o odpuštění zbytku zákazu.Řekneme Vám,jak velkorysé od našich soudů.A co mi řekli?Pan státní zástupce se divil proč jsem se odvolávala,když mi uložili ty nejnižší tresty co mohly(škoda že nejdou smajlíci).Jako by snad člověk neměl právo se odvolat a pokusit se prokázat pravdu.Paní je chudák z toho nárazu ze zadu ve třicítce nadosmrti zmrzačená.Třikrát do týdne jí bolí hlava,bez rodiny si ani nenakoupí.A vůbec nemůže pracovat.No co já jsem to za hajzla takhle zničit lidský život.(admin promine)ČUBKA JEDNA ZKURVENÁ.No a co mi soud řekl na Vaše zkušenosti se zlobením ABS?No bylo to z internetu a to mi mohlo napsat kde kdo.Oni musí poslouchat odborníka,znalce který spolupracuje s autorizovaným servisem,jehož zaměstnanci se jezdí učit na Malou Skálu k panu Hradeckému,který zvládá jakoukoli závadu na XM doma na zahradě.Přemýšlíme o tom,že kanceláři prezidenta republiky navrhneme změnu nápisu na prezidentské zástavě.LEŽ A NENÁVIST ZVÍTĚZÍ NAD PRAVDOU A .......no však ten blábol znáte.A poučení?No pokud někoho autem srazíte,dorazit,naložit a rozpustit v kyselině.Mrtvej svědek dobrej svědek.Každopádně,ačkoli pro ty Judry a Mgry Vaše zkušenosti nic neznamenají,tak mi za ně děkujeme.