Jsme vysoký člověk a lloketní opěrka v XM je šíleně nízko. Bolí z toho záda. Poraďte mi, jak ji zvýšit? Sháním proto nástavec pod loketku, případně jestli byste ho uměli někdo vyrobit nebo mě poradili, jak ho vyrobit?
Jsme vysoký člověk a lloketní opěrka v XM je šíleně nízko. Bolí z toho záda. Poraďte mi, jak ji zvýšit? Sháním proto nástavec pod loketku, případně jestli byste ho uměli někdo vyrobit nebo mě poradili, jak ho vyrobit?
Mas pevnu loketku alebo nastavitelnu? Kazdopadne, vrch loketky je molitan. Staci vyrobit presne podla puvodni, len trochu vyssi, v strede trochu spevnit aby nebyla moc mekka, dat obsit a prilepit. Ja mam moju tez len prilepenu a drzi statecne
Alebo zehnat nastavitelnu ale upozornujem na zapojeni elekroniky. Jestli auto neni pripravene na taketo upravy, nebude to med lizat
Mas pevnu loketku alebo nastavitelnu? Kazdopadne, vrch loketky je molitan. Staci vyrobit presne podla puvodni, len trochu vyssi, v strede trochu spevnit aby nebyla moc mekka, dat obsit a prilepit. Ja mam moju tez len prilepenu a drzi statecne :-)
Alebo zehnat nastavitelnu ale upozornujem na zapojeni elekroniky. Jestli auto neni pripravene na taketo upravy, nebude to med lizat :-d