Zdravím Vás.
Pri výmene poškodenej antény, s vlastným predzosilovačom, som po odtapacírovaní predného pravého stĺpika narazil na viac ako jeden koaxiál a aj to ešte rozstrihnutých (okrem toho čo spájal anténu a rádio ). Pri snahe vytiahnuť ich sa spod strešného tapeca ( nad spolujazdcom ) vynorila kovová krabička ( asi origoš predzozilovač ) s 3-mi koncami koaxiálu a jedným červeným ( asi napájacím ) káblikom. ( VIĎ PRÍLOHA ) . Vie mi ,prosím , niekto dať vedieť kam to všetko má smerovať a ktorý konektor je na čo. Ak sa dá ,dokreslite do obrázku a pošlite mi to späť. Červený káblik ( ak som si dobre všimol pred nechceným rozpojením bol zapojený do svorky na napájanie vnútorného teplomera). Alebo to má byť originálne zapojené na inom mieste ? ? ?
Nanešťastie, v druhom - rozobratom XM-ku to pre istotu úplne chýba. (Kamarát od ktorého som to kúpil sa bol vešmi vynaliezavý - Potemkin.
Ďakujem za rady.
Zdravím Vás.
Pri výmene poškodenej antény, s vlastným predzosilovačom, som po odtapacírovaní predného pravého stĺpika narazil na viac ako jeden koaxiál a aj to ešte rozstrihnutých (okrem toho čo spájal anténu a rádio :-d ). Pri snahe vytiahnuť ich sa spod strešného tapeca ( nad spolujazdcom ) vynorila kovová krabička ( asi origoš predzozilovač ) s 3-mi koncami koaxiálu a jedným červeným ( asi napájacím ) káblikom. ( VIĎ PRÍLOHA ) . Vie mi ,prosím , niekto dať vedieť kam to všetko má smerovať a ktorý konektor je na čo. Ak sa dá ,dokreslite do obrázku a pošlite mi to späť. Červený káblik ( ak som si dobre všimol pred nechceným rozpojením bol zapojený do svorky na napájanie vnútorného teplomera). Alebo to má byť originálne zapojené na inom mieste ? ? ?
Nanešťastie, v druhom - rozobratom XM-ku to pre istotu úplne chýba:-((((. (Kamarát od ktorého som to kúpil sa bol vešmi vynaliezavý - Potemkin.
Ďakujem za rady.
Přílohy: Modul s koaxom.xls ( 15872b ) -