Ahoj kluci, ve čtvrtek v noci se mi vyhnulo štěstí a rozbil jsem své Xmko. Chtěl bych nějakou radu, co s tím teď dělat dál. Oprava není v mých možnostech a tak bych to rád prodal, nebo sehnal jiný vůz bez papírů. Jedná se o Citroen XM 2.0 CT, RV 98, excluzive, kůže, el. sedadla+ zrc, dig.klima, al.kola. Havarovaný na levý zadní bok, rozbitá i přední strana. Fotky zašlu na požádání. Motor najeto 168tis, OK, 4x airbag OK, klima OK, hydraulika v perfektním stavu, týden po revizi, interiér OK, poškozená jen karoserie. SPZ v depozitu. Děkuji za jakoukoli radu. murphy.p@seznam.cz
Ahoj kluci, ve čtvrtek v noci se mi vyhnulo štěstí a rozbil jsem své Xmko. Chtěl bych nějakou radu, co s tím teď dělat dál. Oprava není v mých možnostech a tak bych to rád prodal, nebo sehnal jiný vůz bez papírů. Jedná se o Citroen XM 2.0 CT, RV 98, excluzive, kůže, el. sedadla+ zrc, dig.klima, al.kola. Havarovaný na levý zadní bok, rozbitá i přední strana. Fotky zašlu na požádání. Motor najeto 168tis, OK, 4x airbag OK, klima OK, hydraulika v perfektním stavu, týden po revizi, interiér OK, poškozená jen karoserie. SPZ v depozitu. Děkuji za jakoukoli radu. murphy.p@seznam.cz
Pokud by jsi to auto rozprodával a máš tu kůži černou a ty sedačky jsou vyhřívané,tak bych měl zájem o interiér.Myslím tím sedačky a čalounění dveří.Asi teď budu za hyjenu,ale pokud to nehodláš opravovat,třeba ti má nabídka příjde vhod.Sehnat druhý vůz by nemusel být problém,je spousta dovozců kteří auta z venku ještě stále vozí.Staré modely se pohybují kolem 30000,ale nový model co máš ty,to bude asi větší sumička.Překopávat všechno do druhé kastle je taky možnost,ale je to moc práce.Záleží na tom na co se cítíš.
Pokud by jsi to auto rozprodával a máš tu kůži černou a ty sedačky jsou vyhřívané,tak bych měl zájem o interiér.Myslím tím sedačky a čalounění dveří.Asi teď budu za hyjenu,ale pokud to nehodláš opravovat,třeba ti má nabídka příjde vhod.Sehnat druhý vůz by nemusel být problém,je spousta dovozců kteří auta z venku ještě stále vozí.Staré modely se pohybují kolem 30000,ale nový model co máš ty,to bude asi větší sumička.Překopávat všechno do druhé kastle je taky možnost,ale je to moc práce.Záleží na tom na co se cítíš.
Od 1 července má padnout bariéra dovoz pouze osmileté
vozy.V praxi to znamená neomezené možnosti.
Od 1 července má padnout bariéra dovoz pouze osmileté
vozy.V praxi to znamená neomezené možnosti.
zdravím mám taky dotaz je možný od někoho odkoupit na Xm new model nebo někde sehnat oplastování (zadní narazník,prahy i s těma lištama na uchycení,přední spoiler) všem díky za tip a info
zdravím mám taky dotaz je možný od někoho odkoupit na Xm new model nebo někde sehnat oplastování (zadní narazník,prahy i s těma lištama na uchycení,přední spoiler) všem díky za tip a info ;-)
tak jsou dvě sady - Musketier a Zender.
Zender jsou ty nalepovací lízátka na přední a zadní nárazník.
Musketier jsou komplet jiné nárazníky na předek a zadek. Boční prahy a dělené křídlo.
Sehnat je možné vše, je to jen otázka ceny. Já když to sháněl, tak sem koupil celý auto, který jsem si oloupal ... .
tak jsou dvě sady - Musketier a Zender.
Zender jsou ty nalepovací lízátka na přední a zadní nárazník.
Musketier jsou komplet jiné nárazníky na předek a zadek. Boční prahy a dělené křídlo.
Sehnat je možné vše, je to jen otázka ceny. Já když to sháněl, tak sem koupil celý auto, který jsem si oloupal ... :-)) .
no já bych rád takový ty plasty co se pouze nacvaknou na nárazník a ty prahy drží na takové tenké liště tak to by měly být asi ty od Zender si myslím ale díky zkusím sehnat nějaký foto aby v tom byl nějakej přehled
no já bych rád takový ty plasty co se pouze nacvaknou na nárazník a ty prahy drží na takové tenké liště tak to by měly být asi ty od Zender si myslím ale díky zkusím sehnat nějaký foto aby v tom byl nějakej přehled:-o
plasty na nárazníky sou Zender, prahy Musketier. Fotky jsou na Musketier.de
plasty na nárazníky sou Zender, prahy Musketier. Fotky jsou na Musketier.de
takže sem to omrknul je to pěkné a ještě dotaz ty máš i ty prahy a zadní spojler? nebo jen př. nárazník?díky
takže sem to omrknul je to pěkné:-) a ještě dotaz ty máš i ty prahy a zadní spojler? nebo jen př. nárazník?díky
tež se mi líbý uprava Musketier mám už kompletní až na jednu věc a to je 3 dílné křídlo dotazoval jsem se klokana na něj a nic takže ze své skušenosti jen o tom dobře mluví ale jinak nic. přeju ti hodně uspěchu při shánění bud Musketier nebo Zender. Já to sehnal po 3.letech.
tež se mi líbý uprava Musketier mám už kompletní až na jednu věc a to je 3 dílné křídlo dotazoval jsem se klokana na něj a nic takže ze své skušenosti jen o tom dobře mluví ale jinak nic:nevim. přeju ti hodně uspěchu při shánění bud Musketier nebo Zender:palec. Já to sehnal po 3.letech.
jo je to krásný s těma doplnkama předěláváme u kamarada komplet v6 140kw do novýho kabátu a sháníme akorát ten nárazník musketier plasty máme asi ty od výrobce zender takže by jsme to tak nějak poskládaly jo a to máme XM z filmu byl jednou jeden polda taky jsme ji zachránily před uhynutím no a doufám že snad uspěju
jo je to krásný s těma doplnkama předěláváme u kamarada komplet v6 140kw do novýho kabátu a sháníme akorát ten nárazník musketier plasty máme asi ty od výrobce zender takže by jsme to tak nějak poskládaly jo a to máme XM z filmu byl jednou jeden polda taky jsme ji zachránily před uhynutím:-(((( no a doufám že snad uspěju :-)
Coze!? Oni ju chceli zesrotovat, ci co!? Sak ta xmka byla nadherna, cista a neposkodena jak panna. Inak sem rad, ze ste ju zachranili, protoze asi pul roku dozadu mna napadlo, kde asi tak moze byt V tom filmu pusobila moooooooooc elegantne. V jakem je vlastne stave? Nemas foto?
Coze!? Oni ju chceli zesrotovat, ci co!? Sak ta xmka byla nadherna, cista a neposkodena jak panna. Inak sem rad, ze ste ju zachranili, protoze asi pul roku dozadu mna napadlo, kde asi tak moze byt :-) V tom filmu pusobila moooooooooc elegantne. V jakem je vlastne stave? Nemas foto?
koupil ju mladej kořen kousek od Brna a po nějaké jízdě ho zastavila policie a auto bez TK a s upadlým výfukem jim vadilo tak mu to odstavily a on to nechal stát a nehlásil se k tomu tak sem podle SPZ zjistil majitele a auto jsme koupily najeto 370 tis.km stála skoro 7 měsíců na jednom místě chytla zvedla se a jely jsme domů auto je ve špatným stavu koroze hodně s každé strany klepnuté tak se bude rozdělávat a ladit do jiné kastle foto nafotím a nějak to sem zkusím vpravit
koupil ju mladej kořen kousek od Brna a po nějaké jízdě ho zastavila policie a auto bez TK a s upadlým výfukem jim vadilo tak mu to odstavily a on to nechal stát a nehlásil se k tomu tak sem podle SPZ zjistil majitele a auto jsme koupily najeto 370 tis.km stála skoro 7 měsíců na jednom místě chytla zvedla se a jely jsme domů auto je ve špatným stavu koroze hodně s každé strany klepnuté:-(((( tak se bude rozdělávat a ladit do jiné kastle foto nafotím a nějak to sem zkusím vpravit ;-)
novej model r.v.1997 provoz 1998 v6 24v automat 4 airbag komplet elektrika,vyhřívaný sedadla,střešní okno,tempomat,polokůže,dřevo
novej model r.v.1997 provoz 1998 v6 24v automat 4 airbag komplet elektrika,vyhřívaný sedadla,střešní okno,tempomat,polokůže,dřevo :-o
jakou máš z byl jednou jeden polda?? já mám tu zelenou V6 co s ní prorazili závoru z byl jednou jeden polda 2,rz- AEZ 90-09,béžovka,telefon,šíbr,výhřev sedaček,alarm,zelená vega.nová pc 1680000kč,pouze 2 majitelé
jakou máš z byl jednou jeden polda?? já mám tu zelenou V6 co s ní prorazili závoru z byl jednou jeden polda 2,rz- AEZ 90-09,béžovka,telefon,šíbr,výhřev sedaček,alarm,zelená vega.nová pc 1680000kč,pouze 2 majitelé:-d
taky zelená AHY 00-01 jeden majitel ted už druhej vlastně ale ten stav bída jinak výbava stejná aji telefon a vše co máš i ty
taky zelená AHY 00-01 jeden majitel ted už druhej vlastně ale ten stav bída jinak výbava stejná aji telefon a vše co máš i ty:-)
Jooooooo!!!! Paraaaaada!!!!! Pokud je to aspon trochu zachovale, tak by to nemnel byt veliky problem. Drzim palce, nech sa dari!
Jooooooo!!!! Paraaaaada!!!!!:palec Pokud je to aspon trochu zachovale, tak by to nemnel byt veliky problem. Drzim palce, nech sa dari! :palec
vše je ready akorát karoserie je K.O. ale přestavba bude chvíli trvat ale bude další zachráněný XM
vše je ready akorát karoserie je K.O. ale přestavba bude chvíli trvat ale bude další zachráněný XM :palec