Ahoj kamaráti.
Marec(březen),poberaj sa starec. Slovenské príslovie platí aj na francúzskych deduškov?
Zaregistroval som, že pri bezproblémovom prvom naštartovaní a krátkej jazde, je ďaľší štart spojený s enormným úsilím baterky za podpory štartéra až do skapania. Nabitie baterky, vychladnutý motor, bezproblémový štart a znova skape baterka pri druhom štarte. Poraďte v čom jeby mohol byť problém? Sviečky,káble,lambda sonda ....? Čo skôr?
Ahoj kamaráti.
Marec(březen),poberaj sa starec. Slovenské príslovie platí aj na francúzskych deduškov?
Zaregistroval som, že pri bezproblémovom prvom naštartovaní a krátkej jazde, je ďaľší štart spojený s enormným úsilím baterky za podpory štartéra až do skapania:-((((. Nabitie baterky, vychladnutý motor, bezproblémový štart :-da znova skape baterka pri druhom štarte. Poraďte v čom jeby mohol byť problém? Sviečky,káble,lambda sonda ....? Čo skôr?
Nemáš problém s čidlem teploty? Možná se to ode mne zdá jako univerzální odpověd, ale čidlo teploty ovlivňuje sakra dost věcí na řízení benzinového motoru a i na stejných autech může mít rozdílné příznaky.
Nemáš problém s čidlem teploty? Možná se to ode mne zdá jako univerzální odpověd, ale čidlo teploty ovlivňuje sakra dost věcí na řízení benzinového motoru a i na stejných autech může mít rozdílné příznaky.:nevim
Ďakujem za tip. Preverím aj takú možnosť. Riešení je ale asi viac,pretože keď som dal dolu "okrasný kryt" motora ( čierny plast s logom Citroena) a pohýbal s káblovým zväzkom, motor mal tendenciu skapať. Každopádne, ešte raz ďakujem za reakciu.
Ďakujem za tip. Preverím aj takú možnosť. Riešení je ale asi viac,pretože keď som dal dolu "okrasný kryt" motora ( čierny plast s logom Citroena) a pohýbal s káblovým zväzkom, motor mal tendenciu skapať. Každopádne, ešte raz ďakujem za reakciu.:-o