Ma niekto skusenosti s touto diagnostikou?Planujem ju kupit,ale nerad by som macku vo vreci.Bude mi to fungovat na mojom XM 2,5TD 99?Dik za odpovede. .link.
Ma niekto skusenosti s touto diagnostikou?Planujem ju kupit,ale nerad by som macku vo vreci.Bude mi to fungovat na mojom XM 2,5TD 99?Dik za odpovede.
http://cgi.ebay.com/Lexia-3-CITROEN-PEUGEOT-DIAGNOSTIC-V45-30pin-cable-/260630860560?pt=AU_Medical_Special_Needs
Preco myslis,ze nezmysel?Mas tu diagnostiku?Co to dokaze na XM?Pretoze XM mi vyblikat nejde.
Preco myslis,ze nezmysel?Mas tu diagnostiku?Co to dokaze na XM?Pretoze XM mi vyblikat nejde.
1. mi prije docela masochysmus si kupovat diagnostiku kvuli tomu aby sis precetl vlastni auto,stejne tomu rozumet poradne nebudes
2.lexia/proxia na xm moc funkcni neni
3.ano diagnostikou se zivim ,takze ji uz nejakou dobu mam
1. mi prije docela masochysmus si kupovat diagnostiku kvuli tomu aby sis precetl vlastni auto,stejne tomu rozumet poradne nebudes
2.lexia/proxia na xm moc funkcni neni
3.ano diagnostikou se zivim ,takze ji uz nejakou dobu mam ;)
Vies,u nas beru za diagnostiku 30Eur,takze cenovo sa mi to velmi rychlo vrati.Okrem toho mame v rodine dalsieho citroena a poznam dalsich par znamych co ich maju tiez.
Islo mi skor o to co to dokaze,ak to precita chybove kody,daju sa vymazat a spravit test akcnych clenov,tak mi to celkom za tu cenu staci.Urcite mi to zjednodusi odstranovanie zavad.
Takze vravis ze to na XM velmi funkcne nie je?Co sa s Lexiou teda da na XM spravit,ak to nie je tajomstvo?Dik.
Vies,u nas beru za diagnostiku 30Eur,takze cenovo sa mi to velmi rychlo vrati.Okrem toho mame v rodine dalsieho citroena a poznam dalsich par znamych co ich maju tiez.
Islo mi skor o to co to dokaze,ak to precita chybove kody,daju sa vymazat a spravit test akcnych clenov,tak mi to celkom za tu cenu staci.Urcite mi to zjednodusi odstranovanie zavad.
Takze vravis ze to na XM velmi funkcne nie je?Co sa s Lexiou teda da na XM spravit,ak to nie je tajomstvo?Dik.
No nevím lexii mám a dokáže to na xmku docela dost jak na y3 tak y4,živím se tím už docela dlouho a za tu dobu cca 8aut to nenačetlo zbytek v poho.
No nevím lexii mám a dokáže to na xmku docela dost jak na y3 tak y4,živím se tím už docela dlouho a za tu dobu cca 8aut to nenačetlo zbytek v poho.
tak kupil tu cinsku kopiu a :
nenadviaze komunikaciu s RJ motora a Airbagu,vie niekto poradit kde moze byt problem?
Komunikuje zatial s Hydractivom,ABS a Imobilizerom(tu obcas komunikacia zlyha)
Budu chybne RJ,alebo len kontakty- na ktore sa mam zamerat?
Vdaka za rady
tak kupil tu cinsku kopiu a :
nenadviaze komunikaciu s RJ motora a Airbagu,vie niekto poradit kde moze byt problem?
Komunikuje zatial s Hydractivom,ABS a Imobilizerom(tu obcas komunikacia zlyha)
Budu chybne RJ,alebo len kontakty- na ktore sa mam zamerat?
Vdaka za rady