Tak lidi další podivnost mého auta. Nastartoval sem značně promrzlé auto a při tlakování a pomalého zdvihání mého mazlika najednou na mě cosi píplo a napsalo mi to na l. displej zřejmě hlášku PRESSURE HYDRAULIKE. Mam ten displej trochu pochrutej ale to hydraulike sem bezpečně poznal. Přitom se nikde nic červeného na mě nerozsvítilo auto se normálně zvedlo, jinak to dělá vše co to má. Maličkost k tomu: lehce mi za studena popiskuje řemen. Co ten mazlik po mě žádá? Co mu zase nevoní? Předem děkuji za vaše rady a postřehy. Zdar F
Tak lidi další podivnost mého auta. :-) Nastartoval sem značně promrzlé auto a při tlakování a pomalého zdvihání mého mazlika najednou na mě cosi píplo a napsalo mi to na l. displej zřejmě hlášku PRESSURE HYDRAULIKE. Mam ten displej trochu pochrutej ale to hydraulike sem bezpečně poznal. Přitom se nikde nic červeného na mě nerozsvítilo auto se normálně zvedlo, jinak to dělá vše co to má. Maličkost k tomu: lehce mi za studena popiskuje řemen. Co ten mazlik po mě žádá? Co mu zase nevoní? Předem děkuji za vaše rady a postřehy. Zdar F
No cerpadlo to asi nebude. Pac kdyz nastartuju a mam nohu na brzde tak hned cejtim protitlak, po dvou vterinach mi zhasina stopka a to mi jde i posilovac volantu. Ale schvalne se mrknu kolik tam mam lhm, pochybuju ze bude chybet neb zadne louze po de mnou nejsou. Zrejme to bude tou viskozitou. Je holt zima. Ale mam ji pomerne cerstvou, nalital sem na novou asi 10000km. Tak uvidim. Zdar F
No cerpadlo to asi nebude. Pac kdyz nastartuju a mam nohu na brzde tak hned cejtim protitlak, po dvou vterinach mi zhasina stopka a to mi jde i posilovac volantu. Ale schvalne se mrknu kolik tam mam lhm, pochybuju ze bude chybet neb zadne louze po de mnou nejsou. Zrejme to bude tou viskozitou. Je holt zima. Ale mam ji pomerne cerstvou, nalital sem na novou asi 10000km. Tak uvidim. Zdar F
Mno u starého modelu pokud auto v zimě chvíli stojí tak je hláška HYDRAULIC PRESSURE a BREAKING PRESSURE LOST normální. Během chvilky zhasne a vše funguje tak jak má. Je to způsobeno tím, že v okruhu není žádný tlak. Prostě ujde přes pístnice atd, které vlivem teploty a tepelné roztažnosti dílů těsní hůře než v létě. Každopádně u nového modelu z roku 2000 by se to asi dít nemělo. Pokud auto navíc i padá překontroloval bych protipadací zámky a spol...
Mno u starého modelu pokud auto v zimě chvíli stojí tak je hláška HYDRAULIC PRESSURE a BREAKING PRESSURE LOST normální. Během chvilky zhasne a vše funguje tak jak má. Je to způsobeno tím, že v okruhu není žádný tlak. Prostě ujde přes pístnice atd, které vlivem teploty a tepelné roztažnosti dílů těsní hůře než v létě. Každopádně u nového modelu z roku 2000 by se to asi dít nemělo. Pokud auto navíc i padá překontroloval bych protipadací zámky a spol...
Kendy to auto mi nepada. Pada jen kdyz k nemu prijdu a nastartuju, to pak trochu klesne. Nekde sem tady cet ze je to prej normalni.
Kendy to auto mi nepada. Pada jen kdyz k nemu prijdu a nastartuju, to pak trochu klesne. Nekde sem tady cet ze je to prej normalni.
To GaberaE: mě to taky nák moc nevzrušuje, startuje to, chytá to, zvedá se to, jede to, brzdí to. To mi bohatě stačí ke štěstí. BXa tyhle moderny nemá a funguje taky.
To GaberaE: mě to taky nák moc nevzrušuje, startuje to, chytá to, zvedá se to, jede to, brzdí to. To mi bohatě stačí ke štěstí. :-D BXa tyhle moderny nemá a funguje taky. :-D
To je fakt.U modelu z r.1999 a výš by to dělat nemělo.To,co jsem měl (r.v.99 ) to teda nedělalo.To,co mám teď to píše ( r.v.95),ale pak je vše ok.
To je fakt.U modelu z r.1999 a výš by to dělat nemělo.To,co jsem měl (r.v.99 ) to teda nedělalo.To,co mám teď to píše ( r.v.95),ale pak je vše ok.
Lidi jak se da zmenit jazyk na levem displeji u dvojkovyho XM? Mluvi to na me nemecky ale anglictinu bych asi prelouskal snaz….
Lidi jak se da zmenit jazyk na levem displeji u dvojkovyho XM? Mluvi to na me nemecky ale anglictinu bych asi prelouskal snaz….
Sory jine tema… nicmene anglictina z nemciny je vymenou pojistky z f8 na f15
Sory jine tema… nicmene anglictina z nemciny je vymenou pojistky z f8 na f15