Ahoj lidičky sháním funkční ovládací panel pro elektrická zrcátka za nějakou příznivou cenu, hlavně aby byl z XM.. kdyžtak pište nabídky na stanislav.kroupa@srs.cz nejlépe okolí Litoměřice nebo Praha. Díky moc
Ahoj lidičky sháním funkční ovládací panel pro elektrická zrcátka za nějakou příznivou cenu, hlavně aby byl z XM.. kdyžtak pište nabídky na stanislav.kroupa@srs.cz nejlépe okolí Litoměřice nebo Praha. Díky moc :-)
08.10.2009 10:36 -
Re: Ovládácí panel el. zrcátek - Sháním
Hele draku thle koupíš nebo snad dostaneš zadarmo na každým vrakovišti ...
Hele draku thle koupíš nebo snad dostaneš zadarmo na každým vrakovišti ... :-)
09.10.2009 10:10 -
je na aukru za deset korun.... dej do vyhledavani XM a najdeš to.... no raději: .link.
je na aukru za deset korun.... dej do vyhledavani XM a najdeš to.... no raději: http://aukro.cz/item769038923_ovladace_citroen_xm.html
12.10.2009 09:18 -
Jo díky moc na aukru už sem to taky zahlíd.. bohužel jsem si to obědnal z nějakého vrakáče stáhnul jsem je na 250kš + poštovný a až potom jsem to viděl na aukru .. smůla. Hlavně že to je. Díky všem
Jo díky moc na aukru už sem to taky zahlíd.. bohužel jsem si to obědnal z nějakého vrakáče stáhnul jsem je na 250kš + poštovný a až potom jsem to viděl na aukru :( .. smůla. Hlavně že to je. Díky všem