mám tu poptávku a radu:
V6.12 automat,digi klima,tempomat,alcantara prostě plná palba rok 1994
nejde natočit,svítí červená i zelená kontrolka imobiliéru,když chci nastartovat tak ani nehlesne,a vše se vypne.
-scháním elektriku motoru od 1993 na V6.12 s velkým reláktem u počítačů (do 1993 měli 3 malé relé + 1 malé relé klima)
pouze nepoškozenou!!!originální.
nejlépe praha,střední čechy
díky moc
Lukáš
zdravím všechny XMáky.
mám tu poptávku a radu:
V6.12 automat,digi klima,tempomat,alcantara prostě plná palba rok 1994
nejde natočit,svítí červená i zelená kontrolka imobiliéru,když chci nastartovat tak ani nehlesne,a vše se vypne.
-scháním elektriku motoru od 1993 na V6.12 s velkým reláktem u počítačů (do 1993 měli 3 malé relé + 1 malé relé klima)
pouze nepoškozenou!!!originální.
nejlépe praha,střední čechy
díky moc
Lukáš
zkontroluj si pojistku desítku v motorovým prostoru vpravo když tam koukáš.je první na kraji.
je to v takový černý krabičce myslím.
zkontroluj si pojistku desítku v motorovým prostoru vpravo když tam koukáš.je první na kraji.
je to v takový černý krabičce myslím.
No asi proto že to třeba bude náká prkotina kvůli který neni třeba měnit celou elektriku. Ale jen si to myslím. Zdar Lebeda.
No asi proto že to třeba bude náká prkotina kvůli který neni třeba měnit celou elektriku. Ale jen si to myslím. Zdar Lebeda.
je ustřižená kabeláž do podtlakového čídla na tom plechu vzadu.už sem to vyřešil,najetoval
a ten imobilizér hlásil nějaký nesmysli ted už je klid.
a to startování byla spínací skřínka,
já to nerozbil ,před týdnem jsem to koupil.
díky moc za rady . L.
je ustřižená kabeláž do podtlakového čídla na tom plechu vzadu.už sem to vyřešil,najetoval
a ten imobilizér hlásil nějaký nesmysli ted už je klid.
a to startování byla spínací skřínka,
já to nerozbil :-D,před týdnem jsem to koupil.
díky moc za rady . L.