Aby všechno běželo jak má, prosím, pište, kde jste objevili něco nefuknčního, nějaké chybičky v překladu, nefuknční odkazy. Popřípadě návrhy, co změnit a co vylepšit.
Pokud někdo má třeba i dyzajnový mokap (návrh stránek), klidně to sem postněte. Třeba novou hlavičku, barevné rozložení a podobně.
Aby všechno běželo jak má, prosím, pište, kde jste objevili něco nefuknčního, nějaké chybičky v překladu, nefuknční odkazy. Popřípadě návrhy, co změnit a co vylepšit.
Pokud někdo má třeba i dyzajnový mokap (návrh stránek), klidně to sem postněte. Třeba novou hlavičku, barevné rozložení a podobně.
30.12.2009 13:28 -
Re: Připomínky&návrhy - web xm-club.info
změnit barvu v chatu (smajlíci a pod)
změnit nápis "odhlásil sa s chatu"
poznámka o editaci do žluté
Edit: jestli chybí něco ve výbavě XM, abyste si mohli vyplnit plně profil, napište, doplníme
změnit barvu v chatu (smajlíci a pod)
změnit nápis "odhlásil sa s chatu"
poznámka o editaci do žluté
Edit: jestli chybí něco ve výbavě XM, abyste si mohli vyplnit plně profil, napište, doplníme :-)
30.12.2009 13:57 -
Další chybky V deníku vozidla (servis a údržba, spotřeba paliva) je písmo v kolonkách hodně světlé a skoro nečitelné. zobrazovaná spotřeba v profilu je též nečitelná.
Další chybky :-) V deníku vozidla (servis a údržba, spotřeba paliva) je písmo v kolonkách hodně světlé a skoro nečitelné. zobrazovaná spotřeba v profilu je též nečitelná. :-)
02.01.2010 15:04 -
Nešlo by zrušit věčné aktualizování levého panelu? To přeskaková ní každých 10 minut je děsný
Nešlo by zrušit věčné aktualizování levého panelu? To přeskaková ní každých 10 minut je děsný :-)
02.01.2010 16:00 -
no celej ten levej panel jak je " online uživatele" atd pod tím. Pravidelně každých 10sec to přeskočí - když tak ti to ukážu až konečně dorazíš. Je možný, že to je prohlížečem - mám Mozzilu.
no celej ten levej panel jak je " online uživatele" atd pod tím. Pravidelně každých 10sec to přeskočí - když tak ti to ukážu až konečně dorazíš. Je možný, že to je prohlížečem - mám Mozzilu.
02.01.2010 17:11 -
FF verze 3.5.6 to nedělá. A nebo je to možné při extrémně pomalém připojení k internetu.
Vhledem k tomu, že se rozšírily dotazy, zítra se naimplementují do klubu i "nálady" a tam je verze upravená, že nebliká v žádné situaci.
FF verze 3.5.6 to nedělá. A nebo je to možné při extrémně pomalém připojení k internetu.
Vhledem k tomu, že se rozšírily dotazy, zítra se naimplementují do klubu i "nálady" a tam je verze upravená, že nebliká v žádné situaci.
02.01.2010 17:33 -
ono jako by to problikne ,je to z duvody obnovy online uzivatelu ...mam FF 3.5.6
ono jako by to problikne ,je to z duvody obnovy online uzivatelu ...mam FF 3.5.6
02.01.2010 17:39 -
nevím kam to napsat, ale nejde se mi přihlásit pod vlastním nickem Dan a ani registrace nešla. Až dnes se mi podařila registrace, ale bohužel pod nickem Dan1. Dan je už obsazeno. Nešlo by s tím něco udělat. Nick Dan už mám dlouhá léta a lidičky si mě pod ním pamatují. Jinak psal jsem to i do admin zprávy ale nevím jestli to došlo.
Možná to bude problém i více lidí. A nebo se registrace nepřeváděli?
Zdraví Dan
Ahoj,
nevím kam to napsat, ale nejde se mi přihlásit pod vlastním nickem Dan a ani registrace nešla. Až dnes se mi podařila registrace, ale bohužel pod nickem Dan1.:-( Dan je už obsazeno. Nešlo by s tím něco udělat. Nick Dan už mám dlouhá léta a lidičky si mě pod ním pamatují. Jinak psal jsem to i do admin zprávy ale nevím jestli to došlo.
Možná to bude problém i více lidí. A nebo se registrace nepřeváděli?
Zdraví Dan
07.01.2010 20:13 -
Ahoj Dane, poslala jsem ti soukromou zprávou heslo k účtu "Dan", registrace se převáděly, zkontroluj si email, který si měl v původní registraci, jestli je správně.
Ahoj Dane, poslala jsem ti soukromou zprávou heslo k účtu "Dan", registrace se převáděly, zkontroluj si email, který si měl v původní registraci, jestli je správně.