Tak vám takhle vyrazím jednoho krásného pondělí z Liberce do Kladna - samozřejmě přes Prahu, protože severní obchvat Phy asi nikdy nebude . Najednou na Čerňáku bum a pc signalizuje unik oleje, rozsvítí se stopka a během několika vteřin mi ta moje žehlička leží na bříšku. Vystoupím a koukám, že mi z toho malého motoru V6 teče zelený sliz. Tak mě napadla spásná myšlenka - zavolám Klokanovi jelikož je to pražák ( nic proti nim ). Klokan dorazil a zkonstatoval, že má V6 je mrtvolka na hydrauliku a pomůže jen věhlasný servismen žehliček pan Ulman. Odtahovka hodila mé auto do Hrdlořez kde Klokan vše domluvil a nikomu nevadilo, že jsme tam dorazili ve 22hod. Druhý den už to šlo rychle - dostal jsem do ruky klíče od stodoly, kde byl motor z V6 a na něm vše co jsem potřeboval k výměně prasklé trubičky. Po dvou hodinách urputného boje s vyndáváním trubičky a následné montáži nové a po instalaci nové centrální koule jsem odjížděl znovu směr Praha. Od té doby auto péruje tak jak má, brzdí bez prodlevy a zase prostě šlape jak hodinky.
Proč to píšu? Klokane díky - zavolal jsem , přijel jsi, pomohl jsi mi snad se vším co jsem potřeboval a ještě jsi mě hodil kam jsem chtěl.
Vážně moc děkuju - máš to u mě.
PS: byl jsem už v několika klubech (Peugeot, subaru, nissan ) ale nikde to takhle hezky nefungovalo - tady jsou lidi fakt kamarádi .
Tak vám takhle vyrazím jednoho krásného pondělí z Liberce do Kladna - samozřejmě přes Prahu, protože severní obchvat Phy asi nikdy nebude :-). Najednou na Čerňáku bum a pc signalizuje unik oleje, rozsvítí se stopka a během několika vteřin mi ta moje žehlička leží na bříšku. Vystoupím a koukám, že mi z toho malého motoru :-) V6 teče zelený sliz:-). Tak mě napadla spásná myšlenka - zavolám Klokanovi jelikož je to pražák :-) ( nic proti nim :-) ). Klokan dorazil a zkonstatoval, že má V6 je mrtvolka na hydrauliku a pomůže jen věhlasný servismen žehliček pan Ulman. Odtahovka hodila mé auto do Hrdlořez kde Klokan vše domluvil a nikomu nevadilo, že jsme tam dorazili ve 22hod. Druhý den už to šlo rychle - dostal jsem do ruky klíče od stodoly, kde byl motor z V6 a na něm vše co jsem potřeboval k výměně prasklé trubičky. Po dvou hodinách urputného boje s vyndáváním trubičky a následné montáži nové a po instalaci nové centrální koule jsem odjížděl znovu směr Praha. Od té doby auto péruje tak jak má, brzdí bez prodlevy a zase prostě šlape jak hodinky.
Proč to píšu? Klokane díky - zavolal jsem , přijel jsi, pomohl jsi mi snad se vším co jsem potřeboval a ještě jsi mě hodil kam jsem chtěl.
Vážně moc děkuju - máš to u mě.
PS: byl jsem už v několika klubech (Peugeot, subaru, nissan ) ale nikde to takhle hezky nefungovalo - tady jsou lidi fakt kamarádi .
23.05.2009 11:53 -
Re: prsklá trubička od LHMky a aneb díky Klokanovi :-)
Jinak s těma jinejma klubama ... asi mi nebudeš věřit, ale ač sem toho už viděl dost (hada chcát, koně blít, naftu téct z benzínovýho BXka atd) tak nissana nebo subaru, ze kterýho by tekla zelená hydraulika, sem ještě neviděl.
Takže to řadím někam mezi Yettiho (kterýho viděl jen autodiagnostika) a plně funkční levý displej (mám ho, MÁM HO, heeeeeeeč )
neni zač.
Jinak s těma jinejma klubama ... asi mi nebudeš věřit, ale ač sem toho už viděl dost (hada chcát, koně blít, naftu téct z benzínovýho BXka atd) tak nissana nebo subaru, ze kterýho by tekla zelená hydraulika, sem ještě neviděl.
Takže to řadím někam mezi Yettiho (kterýho viděl jen autodiagnostika) a plně funkční levý displej (mám ho, MÁM HO, heeeeeeeč :-) )
25.05.2009 05:09 -
Nooo jooo jeden z mála funkčních displejů v tomhle státě. Ale jsem celkem štasten že jsem o tuto funkci ochuzen. Když na mě pípne a napíše akorát nějaké čáry, tak mu prd rozumím a neřeším to. Dokud se nerozsvítí STOP nebo neupadne kolo jedu furt. :hammer:
Nooo jooo :-) jeden z mála funkčních displejů v tomhle státě. :-D Ale jsem celkem štasten že jsem o tuto funkci ochuzen. Když na mě pípne a napíše akorát nějaké čáry, tak mu prd rozumím a neřeším to. Dokud se nerozsvítí STOP nebo neupadne kolo jedu furt. :hammer: :-D :-D
25.05.2009 07:28 -
......a nemám snad na to právo?????A neškemral si náhodou po mě ten dysplej?????Ty darebáku!!!!!
......a nemám snad na to právo?????A neškemral si náhodou po mě ten dysplej?????Ty darebáku!!!!! :-D :-D :-D :-D
27.05.2009 06:39 -
tak ja jsem asi jedinej, co maaa mega Metrixe Heec, ale u bejvalyho Xmka, fungoval uplne krasne
tak ja jsem asi jedinej, co maaa mega Metrixe :-D Heec, ale u bejvalyho Xmka, fungoval uplne krasne :-(