Cau vsem, mam torchu hloupy dotaz. menil jsem baterku a s novou se mi i zresetovaly hodiny s teplomerem. dival jsem se do maualu jak to nastavit a jak to vynulovat, ale udajny vynulovani zamacknutim sterace nefunguje a bohuzel nefungujou nevim proc ani tlacitka vedle hodin (otvory na ostry predmet).. nevite nekdo co s tim??nemusim neco prehodit na baterce nebo neco jineho??
Diky a mejte se!
Cau vsem, mam torchu hloupy dotaz. menil jsem baterku a s novou se mi i zresetovaly hodiny s teplomerem. dival jsem se do maualu jak to nastavit a jak to vynulovat, ale udajny vynulovani zamacknutim sterace nefunguje a bohuzel nefungujou nevim proc ani tlacitka vedle hodin (otvory na ostry predmet).. nevite nekdo co s tim??nemusim neco prehodit na baterce nebo neco jineho??
Diky a mejte se!
Ahojky, jj, presne jak rika Caryfuk, ja mam zase problem, ze mi nefunguje nejak ovladani co je u steracu na okamzitou a prumernou spotrebu a nemuzu na to nejak prijit, neresil uz nekdo stejny problem?
Ahojky, jj, presne jak rika Caryfuk, ja mam zase problem, ze mi nefunguje nejak ovladani co je u steracu na okamzitou a prumernou spotrebu a nemuzu na to nejak prijit, neresil uz nekdo stejny problem? :-o:-(