Ahoj mám xm 2.0 16v s automatem,je to 4HP18,řadí celkem dobře,ale při stání se zařazeným D a vlastě jakoukoli rychlostí a současně držením brzdy tzn.třeba na křižovatce na červenou tak to pěkně škube při následném rozjezdu opět škubání než se auto chytne pak zas vše ok.
Čím to je?stačí vyměnit olej nebo je to na repas?
Poradte jestli má někdo podobné zkušenosti.Dík
Ahoj mám xm 2.0 16v s automatem,je to 4HP18,řadí celkem dobře,ale při stání se zařazeným D a vlastě jakoukoli rychlostí a současně držením brzdy tzn.třeba na křižovatce na červenou tak to pěkně škube při následném rozjezdu opět škubání než se auto chytne pak zas vše ok.
Čím to je?stačí vyměnit olej nebo je to na repas?
Poradte jestli má někdo podobné zkušenosti.Dík
Auto jsem koupil před měsícem, k výměně oleje se chystám během 14 dní,nicmeně na měrce olej vypadá že by snad měl být i vyměněný.
Výměnu stejně provedu.
Auto jsem koupil před měsícem, k výměně oleje se chystám během 14 dní,nicmeně na měrce olej vypadá že by snad měl být i vyměněný.
Výměnu stejně provedu.
mám CT TURBO automat 1992 a při koupi sem měnil oleje,co z toho vytejkalo to vypadalo jak motorovej olej z tatry,ted je pořád čistej i sejto sem dával mám 4HP18 starej dobrej automat ZF,mám ted najeto asi 12000km tak znova udělám oleje,ted i rozvody,pumpu,řemeny a tak
jinak si nemůžu stěžovat
mám CT TURBO automat 1992 a při koupi sem měnil oleje,co z toho vytejkalo to vypadalo jak motorovej olej z tatry,ted je pořád čistej i sejto sem dával mám 4HP18 starej dobrej automat ZF,mám ted najeto asi 12000km tak znova udělám oleje,ted i rozvody,pumpu,řemeny a tak:-)
jinak si nemůžu stěžovat:-))