Ahoj, nejde se mi přihlásit z mého počítače, píše to nějaký nesmysl , že moje IP adresa je blokovaná ??? a ještě mi to přepisuje NICK , jsem P A T a M A T , co s tím Martine ?
Ahoj, nejde se mi přihlásit z mého počítače, píše to nějaký nesmysl , že moje IP adresa je blokovaná ??? a ještě mi to přepisuje NICK , jsem P A T a M A T , co s tím Martine ?
11.01.2010 20:09 -
Re: Připomínky&návrhy - web xm-club.info
Z počítače doma se nepřipojím stále, je stále blokovaná moje IP adresa, připojím se pouze odjinud, a i tam po nějaké době dojde k blokaci,
PS: nic nevhodného jsem nepsal. Pouze jsem se ptal jak to je doopravdy.
Z počítače doma se nepřipojím stále, je stále blokovaná moje IP adresa, připojím se pouze odjinud, a i tam po nějaké době dojde k blokaci,
PS: nic nevhodného jsem nepsal. Pouze jsem se ptal jak to je doopravdy.
12.01.2010 09:18 -
mas normalni profil jako vsichni ostatni,nic nemas blokovane..ze se nemuzes prohlasit neni bohuzel problem klubu....jestli chces mit nejake nemistne pripominky na me ci webmastera obrat se prosim soukrome a nezasirej prosim diskusi..diky
mas normalni profil jako vsichni ostatni,nic nemas blokovane..ze se nemuzes prohlasit neni bohuzel problem klubu....jestli chces mit nejake nemistne pripominky na me ci webmastera obrat se prosim soukrome a nezasirej prosim diskusi:palec..diky
21.01.2010 21:38 -
ahoj Martine, perfektně zpracované stránky a protože se mě tato razantní změna velice líbí a Xemko ještě žije, tak jsem se po delší odmlce dovolila přihlásit, i když dlužím příspěvek za rok 2009, tak až tyto stránky budou zpoplatněny, dluh bude doplacen ...
Jenom mě překvapila neúčast třeba Kendyho (možná má jinou zn. auta), co se týká Lihuny - sakra Vašku a Lído ozvěte se, seděli jste vždycky na Xmclubu od rána do večera a teď ani prd, a rovněž Seržanti- taky jsou ticho ... ale časem se to určitě změní
ahoj Martine, perfektně zpracované stránky a protože se mě tato razantní změna velice líbí a Xemko ještě žije, tak jsem se po delší odmlce dovolila přihlásit, i když dlužím příspěvek za rok 2009, tak až tyto stránky budou zpoplatněny, dluh bude doplacen ...
Jenom mě překvapila neúčast třeba Kendyho (možná má jinou zn. auta), co se týká Lihuny - sakra Vašku a Lído ozvěte se, seděli jste vždycky na Xmclubu od rána do večera a teď ani prd, a rovněž Seržanti- taky jsou ticho ... ale časem se to určitě změní
Zdarec,asi sem ouplně blbej,ale když sem chtěl najít nějaký fotky ze srazů,tak nevím pod čím je hledat...potřeboval bych poradit,nebo by stránky potřebovali být lépe označeny,co kde je. (návr pro ,,moderátory,,)
Zdarec,asi sem ouplně blbej,ale když sem chtěl najít nějaký fotky ze srazů,tak nevím pod čím je hledat...potřeboval bych poradit,nebo by stránky potřebovali být lépe označeny,co kde je. (návr pro ,,moderátory,,) :-))))