Též se připojuji s poděkováním za další perfektní sraz. Jen škoda že se moc nepovedlo počasí, ale to byla jen malá muška. Už aby byl podzimní sraz.
Též se připojuji s poděkováním za další perfektní sraz. Jen škoda že se moc nepovedlo počasí, ale to byla jen malá muška. :-D Už aby byl podzimní sraz. :-D
My taky děkujeme - jen ne Seržantům ale té bandě správných lidí, kteří s námi společně strávili víkend a pomohli nám překonat nedostatek sluníčka. Zároveň děkujeme Klokanovi, který vyrobil pexesa, pomohl nám s programem a ošetřil nám hlasivky dávkou helia.
A teď si dovolím vyjádřit se k tomu, že jsou mezi námi tací, kteří se přihlásí a pak nemají ani trošku slušnosti aby dali vědět, že jim držíme pokoje zbytečně. Myslím, že kontakty na nás byly dostatečné, telefonní číslo dokonce barevně zvýrazněné. Toto je adresováno "ipm666", který psal, že možno prídem traja ale dvaja určitě - asi musím na oční, já neviděla ani jednoho! Tím dalším je Sacmik, který se nahlásil a pak raději přestal komunikovat. Nevšimla jsem si, že by pro ně někdo plakal, bavili jsme se i tak výborně, jen ten přístup zamrzí.
Jsme rádi, že se vám líbilo a rádi se s vámi zase někdy a někde sejdem
My taky děkujeme - jen ne Seržantům ale té bandě správných lidí, kteří s námi společně strávili víkend a pomohli nám překonat nedostatek sluníčka. Zároveň děkujeme Klokanovi, který vyrobil pexesa, pomohl nám s programem a ošetřil nám hlasivky dávkou helia.
A teď si dovolím vyjádřit se k tomu, že jsou mezi námi tací, kteří se přihlásí a pak nemají ani trošku slušnosti aby dali vědět, že jim držíme pokoje zbytečně:nevim. Myslím, že kontakty na nás byly dostatečné, telefonní číslo dokonce barevně zvýrazněné. Toto je adresováno "ipm666", který psal, že možno prídem traja ale dvaja určitě - asi musím na oční, já neviděla ani jednoho! Tím dalším je Sacmik, který se nahlásil a pak raději přestal komunikovat. Nevšimla jsem si, že by pro ně někdo plakal, bavili jsme se i tak výborně, jen ten přístup zamrzí.
Jsme rádi, že se vám líbilo a rádi se s vámi zase někdy a někde sejdem:palec
Ja ja, Gute Prdel , Super Flaksen , Schone Madchen , Lange Haxen.....
Ja ja, Gute Prdel :palec , Super Flaksen :-p , Schone Madchen ;-) , Lange Haxen..... :-o
Tímto taktéž děkujeme Seržantům,a nejen jim,ale celé tlupě ixemáků,kteří nelitovali času a dostavili se... ,příště samo jedem zas,zvláště,když vím,že budeme pod bedlivou ochranou záchranářů,neváhajícich se pro naše bezpečí vrhnout třebas do rozbouřených vln divoké řeky... .
Tímto taktéž děkujeme Seržantům,a nejen jim,ale celé tlupě ixemáků,kteří nelitovali času a dostavili se... :palec ,příště samo jedem zas,zvláště,když vím,že budeme pod bedlivou ochranou záchranářů,neváhajícich se pro naše bezpečí vrhnout třebas do rozbouřených vln divoké řeky... :-)) .
také děkuji za pěkný víkend a azil, možmost dělat řidiče osobně velkému náčelníkovi a záchranářovi je pro mě velká čest. Na další expedici se těším. Počasí nepočasí, vždy je plno zábavy
také děkuji za pěkný víkend a azil, možmost dělat řidiče osobně velkému náčelníkovi a záchranářovi je pro mě velká čest. Na další expedici se těším. Počasí nepočasí, vždy je plno zábavy
Připojujeme se k poděkování jak Seržantům a všem Xmákům, tak obdivuhodně příjemné obsluze bungalovů - asi to nebyl žádnej med koukat dva dlouhé večery na tlupu hodně veselých lidí, kterých minimálně polovina po aplikaco helia mluvila jak 4% menšina a ještě se usmívat. Super sraz , díky.
Připojujeme se k poděkování jak Seržantům a všem Xmákům, tak obdivuhodně příjemné obsluze bungalovů - asi to nebyl žádnej med koukat dva dlouhé večery na tlupu hodně veselých lidí, kterých minimálně polovina po aplikaco helia mluvila jak 4% menšina :-) a ještě se usmívat. Super sraz , díky.
teď mě tak napadlo - zpívali jsme vůbec hymnu? Jinak ještě díky Lennonovi - říkali mi, že jsi fakt dobrej - ale jsi lepší.
teď mě tak napadlo - zpívali jsme vůbec hymnu? :-) Jinak ještě díky Lennonovi - říkali mi, že jsi fakt dobrej - ale jsi lepší. :-)
Diky za povedený sraz, na počasí si stěžovat raději nebudu, to už udělali skoro všichni přede mnou
No a jak jsem se těšil, že aspoň na zpáteční cestě budu mít sucho, tak od Mohelnice do Ostravy non-stop liják... a prší stále... :-/
Diky za povedený sraz, na počasí si stěžovat raději nebudu, to už udělali skoro všichni přede mnou ;-)
No a jak jsem se těšil, že aspoň na zpáteční cestě budu mít sucho, tak od Mohelnice do Ostravy non-stop liják... a prší stále... :-/
s tím počasím je to fakt,ale zase jsme stihli víc pokecat,a příště beru flašku rajčáku,to se teprv posereme smíchy....
s tím počasím je to fakt,ale zase jsme stihli víc pokecat,a příště beru flašku rajčáku,to se teprv posereme smíchy.... :-))))
Děkujeme za bleskové doplnění klubové kroniky, je to výstižné - Klokan opět nezklamal a rozhýbal nám bránice
Jen bych opravila místo konání Srbsko - Kersko.
Carry s fotkou kapitána v uniformě také zabodoval!!
Děkujeme za bleskové doplnění klubové kroniky, je to výstižné - Klokan opět nezklamal a rozhýbal nám bránice:-))))
Jen bych opravila místo konání Srbsko - Kersko.
Carry s fotkou kapitána v uniformě také zabodoval!!:palec
Díky seržantům za super sraz a kulturní vložku v oboru záchranářství, a taky Klokanovi za super decentní hodnocení celé akce a klíštěte )
Díky seržantům za super sraz a kulturní vložku v oboru záchranářství, a taky Klokanovi za super decentní hodnocení celé akce a klíštěte :o)