Zdar chlapi stal se mi takovej menší průser udělal sem hydrauliku vyměnil přední vyrovnávačku i ze skříní vše v pohodě auťák se zvedá všechno de i řízení, problém je v tom že v řízení mam skoro 90° mrtvej bod když sem se potom podival na tyč řízení tak je tam nějaká gumová spojka a ta se mi zdá utržená chtěl bych vědět jestli je to tou spojkou nebo je někde špatnej tlak a jestli se to dá vyměnit aniž bych musel vyndat celé řízení. Jo a taky když to zvednu do polohy hrboly a servis tak to řízení de ztuha je to normální? díky za radu
Zdar chlapi stal se mi takovej menší průser udělal sem hydrauliku vyměnil přední vyrovnávačku i ze skříní vše v pohodě auťák se zvedá všechno de i řízení, problém je v tom že v řízení mam skoro 90° mrtvej bod když sem se potom podival na tyč řízení tak je tam nějaká gumová spojka a ta se mi zdá utržená chtěl bych vědět jestli je to tou spojkou nebo je někde špatnej tlak a jestli se to dá vyměnit aniž bych musel vyndat celé řízení. Jo a taky když to zvednu do polohy hrboly a servis tak to řízení de ztuha je to normální? díky za radu :-(
Prosím pomoc opravdu nevim co stim a nedá se s tim jezdit skoro čtvrt otáčky to je strašně moc kdyby to byl tlak tak by se mi docela ulevilo protože bych věděl co stim.
Prosím pomoc opravdu nevim co stim a nedá se s tim jezdit skoro čtvrt otáčky to je strašně moc kdyby to byl tlak tak by se mi docela ulevilo protože bych věděl co stim.:-(:-(:-(
pokiaľ je tam až taká vôľa ako píšete a čapy sú v poriadku tak je to iste v tej hardyho spojke nachádza sa hned nad domčekom riadenia a spája ho s tyčou riadenia k volantu je tam nato aby sa neprenášali rázy do volantu slúži v podstate ako tlmič vibracií, je celá z gumy v ktorej je ako výstuha textília. S výmenou by nemal byť väčší problém ale u našich xm je tam horší prístup.
pokiaľ je tam až taká vôľa ako píšete a čapy sú v poriadku tak je to iste v tej hardyho spojke nachádza sa hned nad domčekom riadenia a spája ho s tyčou riadenia k volantu je tam nato aby sa neprenášali rázy do volantu slúži v podstate ako tlmič vibracií, je celá z gumy v ktorej je ako výstuha textília. S výmenou by nemal byť väčší problém ale u našich xm je tam horší prístup.
Zdravím vaš všechny potřebuju poradit,jakou barvu ma dextron 3 do novyho modelu dekuji za odpoved
Zdravím vaš všechny potřebuju poradit,jakou barvu ma dextron 3 do novyho modelu dekuji za odpoved
nevim jestli je rozumný tam lejt dexron kdysi v servisu mi to nalili do xantie a strašně špatně to brzdilo, běž normálně do autodílů a kup LHM značky valeo já ho mam a nedám na něj dopustit a nešpiní se tolik jako ty starý LHM ale jestli ti de o barvu tak ta je červená.
nevim jestli je rozumný tam lejt dexron kdysi v servisu mi to nalili do xantie a strašně špatně to brzdilo, běž normálně do autodílů a kup LHM značky valeo já ho mam a nedám na něj dopustit a nešpiní se tolik jako ty starý LHM ale jestli ti de o barvu tak ta je červená.
Jirko,dextron 3 je červený
alespon sem ho lil do Sprintera
ať jezdí 2.0 16v Y4
Jirko,dextron 3 je červený
alespon sem ho lil do Sprintera:-))
ať jezdí 2.0 16v Y4:palec
na hydrauliku ani na řízení to nevadí horší už je brždění protože nemá takovou stlačitelnost
na hydrauliku ani na řízení to nevadí horší už je brždění protože nemá takovou stlačitelnost
omlouvam se,ja to ve spechu nedopsal myslim v automaticke prevodovce vždy jsem mel jen manual vim že dextron 2 je cerveny ale jestli i 3 je červený?
omlouvam se,ja to ve spechu nedopsal myslim v automaticke prevodovce vždy jsem mel jen manual vim že dextron 2 je cerveny ale jestli i 3 je červený?
Každá kapalina má jinou stlačitelnost a taky jinej bod varu, do automatické převodovky je dexron 3 vhodný a barva je červená
Každá kapalina má jinou stlačitelnost a taky jinej bod varu, do automatické převodovky je dexron 3 vhodný a barva je červená
bod varu je jasnej..ale stlacitelnost?
vim ze je kapalina stlacitelne nicmene bych diskutoval o rozdilu stlacitelnosti mezi Dextron,DOT4/5 a LHM
neboj Dane ja pozor daval a ty ho davej taky a to nemluvim o fyzice
bod varu je jasnej..ale stlacitelnost?
vim ze je kapalina stlacitelne nicmene bych diskutoval o rozdilu stlacitelnosti mezi Dextron,DOT4/5 a LHM
neboj Dane ja pozor daval a ty ho davej taky a to nemluvim o fyzice
bod varu je jasnej..ale stlacitelnost? vim ze je kapalina stlacitelne nicmene bych diskutoval o rozdilu stlacitelnosti mezi Dextron,DOT4/5 a LHM neboj Dane ja pozor daval a ty ho davej taky a to nemluvim o fyzice
,to já vím,a myslel sem to tudíž ironicky... bod varu je jasnej..ale stlacitelnost? vim ze je kapalina stlacitelne nicmene bych diskutoval o rozdilu stlacitelnosti mezi Dextron,DOT4/5 a LHM neboj Dane ja pozor daval a ty ho davej taky a to nemluvim o fyzice :-d,to já vím,a myslel sem to tudíž ironicky... :palec