Dobrý večer, včera se mi chvilku po rozjezdu se studeným motorem rozsvítila na chvilku červená kontrolka na multivolantu. Ani jsem nevěděl, že tam nějaká je. Objevilo se to pouze jednou a nikde jsem si ničeho jiného nevšiml. Netušíte, co ta kontrolka kontroluje? Díky.
Dobrý večer, včera se mi chvilku po rozjezdu se studeným motorem rozsvítila na chvilku červená kontrolka na multivolantu. Ani jsem nevěděl, že tam nějaká je.:-) Objevilo se to pouze jednou a nikde jsem si ničeho jiného nevšiml. Netušíte, co ta kontrolka kontroluje? Díky.
pokud tuším, měla by se rozsvítit při startu a zhasnout. Pokud se rozsvítí sama pozdějc, signalizuje to nějakej problém - třeba kontakt ve volantu. Objeví se to na diagnostice.
pokud tuším, měla by se rozsvítit při startu a zhasnout. Pokud se rozsvítí sama pozdějc, signalizuje to nějakej problém - třeba kontakt ve volantu. Objeví se to na diagnostice.
No, mě se to po startu nerozsvítí. Svítilo to pouze chvilku, jednou, a zatím nic. A z diagnostikou... nevím kde. Tak to nechám vyhnit. Uvidíme.
No, mě se to po startu nerozsvítí. Svítilo to pouze chvilku, jednou, a zatím nic. A z diagnostikou... nevím kde. Tak to nechám vyhnit. Uvidíme.