Ahoj chlapi řeším problém u mí 2,5TD někdy mi nejde nastartovat vemu za klíček nažhavim ale nic nevysune se ani startér nevíte kde se nachází relé startéru dělalo to vždy i před repasem i po repasy myslel sem že je to cívka startéru ale ta je OK prosím pomoc dělá to povětšinou vždy když zaprší nebo to zvhlne díky za rady.
Ahoj chlapi řeším problém u mí 2,5TD někdy mi nejde nastartovat vemu za klíček nažhavim ale nic nevysune se ani startér nevíte kde se nachází relé startéru dělalo to vždy i před repasem i po repasy myslel sem že je to cívka startéru ale ta je OK prosím pomoc dělá to povětšinou vždy když zaprší nebo to zvhlne díky za rady.
Tim sem začal svorky jsou nové mě by zajímalo která srandička spína startér.
Tim sem začal svorky jsou nové mě by zajímalo která srandička spína startér.
Já měl problém v kontaktech na spínací skříňce. Tam bych začal být tebou hledat. mezi spinackou a starterem neni rele. Klicek ovlada primo civku starteru. Pokud nevladnes merakem, je lepsi to nekomu sverit.
Já měl problém v kontaktech na spínací skříňce. Tam bych začal být tebou hledat. mezi spinackou a starterem neni rele. Klicek ovlada primo civku starteru. Pokud nevladnes merakem, je lepsi to nekomu sverit. :)
Dá se k tomu nějak rozumně dostat je na spínací skříňce konektor nebo jsou zvlášť kabely.
Dá se k tomu nějak rozumně dostat je na spínací skříňce konektor nebo jsou zvlášť kabely.