Zdravim xm-aky. Porebujem radu. Pri zohriati vody my stale vytlaci cez prepad cca 2litre vody a potom ostane nadobka prazdna, v systeme sice voda je ale uz mi pise ze "stop" ak ju dolejem tak po case my ju zasa vytlaci, rozmyslam aj tak kvoli mrazom vymenit vodu za G11 ta ma bod varu az 108 stupnov. Lenze neviem ako vypustit vodu zo systemu aby sa nezavzdusnil, pripadne ako ho potom odvzdusnim? Mam funkcnu iba jednu saharu, tu napravo, ta na vodicovej strane sice funkcna je ale nemam vrtulu . Ako teda vypustim a nasledne odvzdusnim chladiacu system motoru? XM V6 24v 147kw /200koni/
Zdravim xm-aky. Porebujem radu. Pri zohriati vody my stale vytlaci cez prepad cca 2litre vody a potom ostane nadobka prazdna, v systeme sice voda je ale uz mi pise ze "stop" ak ju dolejem tak po case my ju zasa vytlaci, rozmyslam aj tak kvoli mrazom vymenit vodu za G11 ta ma bod varu az 108 stupnov. Lenze neviem ako vypustit vodu zo systemu aby sa nezavzdusnil, pripadne ako ho potom odvzdusnim? Mam funkcnu iba jednu saharu, tu napravo, ta na vodicovej strane sice funkcna je ale nemam vrtulu :( . Ako teda vypustim a nasledne odvzdusnim chladiacu system motoru? XM V6 24v 147kw /200koni/
Takze som hladal, hladal a nasiel na chladici srob na vypustanie vody, system je vraj spraveny tak ze sa odvzdusni sam . Len si lamem hlavu ci som pouzil spravny antifreeze. G12 som nezohnal, ale kupil som G48 - zeleny... /vraj G11/ od cinolu... az po doliati dvoch litrov som zistil ze je pre kombinovane motory z oceli a lehkych slitin... musim ju vymenit? alebo neposkodi motor? Pisu: G48 je beznitritova ochranna kapalina na bazi ethylenglykolu urcena pro kombinovane motory z oceli a lehkych slitin s vysokou antikorozni ochranou.
Teraz sa bojim ci neposkodi hlavu alebo blok motora. mam pocit ze v6 24v je celohlinikovy.... Musim ju teda vymenit? alebo moze ostat?
Takze som hladal, hladal a nasiel na chladici srob na vypustanie vody, system je vraj spraveny tak ze sa odvzdusni sam :) . Len si lamem hlavu ci som pouzil spravny antifreeze. G12 som nezohnal, ale kupil som G48 - zeleny... /vraj G11/ od cinolu... az po doliati dvoch litrov som zistil ze je pre kombinovane motory z oceli a lehkych slitin... musim ju vymenit? alebo neposkodi motor? Pisu: G48 je beznitritova ochranna kapalina na bazi ethylenglykolu urcena pro kombinovane motory z oceli a lehkych slitin s vysokou antikorozni ochranou.
Teraz sa bojim ci neposkodi hlavu alebo blok motora. mam pocit ze v6 24v je celohlinikovy.... Musim ju teda vymenit? alebo moze ostat?
Takze som to neriskoval, vypustil a kupil "capovanu" priamo z citroenu /modru/
Takze som to neriskoval, vypustil a kupil "capovanu" priamo z citroenu /modru/
Obavam se, ze hlavu uz mas davno poskozenou, nebo tesneni pod ni. Takze se stejne oprave nevyhnes i kdybys tam lil sracky s bodem varu 120.
Obavam se, ze hlavu uz mas davno poskozenou, nebo tesneni pod ni. Takze se stejne oprave nevyhnes i kdybys tam lil sracky s bodem varu 120.
EE vodu vytlacalo cez prepad kvoli rozpadnutemu vyku. Bolo rozsypane a bolo otverene stale a nie az pri urcitom tlaku, odkedy som kupil original zatku /bola tam s favorita - tak uz som XM kupil/, tak z vodou problem nemam
EE vodu vytlacalo cez prepad kvoli rozpadnutemu vyku. Bolo rozsypane a bolo otverene stale a nie az pri urcitom tlaku, odkedy som kupil original zatku /bola tam s favorita - tak uz som XM kupil/, tak z vodou problem nemam :)
ale o mesiac neskor mi vysiel benzin a odvtedy mam problem spominany v inom vlakne
ale o mesiac neskor mi vysiel benzin a odvtedy mam problem spominany v inom vlakne