Zdravim, viete mi niekto poradit servis kde mi vymenia tesnenie pod hlavou na mojej 147kw xm??? U nas mi povedali ze take stare auta uz nerobia A keby tak ze by to stalo 500-700€. Pridem aj do CZ ak treba... Zo 6valcov mi idu iba 4 , ale jazdit sa zatial da )
Zdravim, viete mi niekto poradit servis kde mi vymenia tesnenie pod hlavou na mojej 147kw xm??? U nas mi povedali ze take stare auta uz nerobia :( A keby tak ze by to stalo 500-700€. Pridem aj do CZ ak treba... Zo 6valcov mi idu iba 4 , ale jazdit sa zatial da :)))
No můžu ti doporučit Citroen servis Holetín. Je to nedaleko Hlinska tak si myslím že to nemusí bejt až tak daleko. Robert je velice šikovnej. Párkrát se tam moje Xmo vyskytlo. Jednou kvůli motoru a po druhé kvůli hydraulice. Nebo blíž by si to měl do Olomouce k autodiagnostikovi. Kontakty na oba dva jsou v C.C.C.A. Jinak ta cena se mi zdá naprosto normální. Musíš si uvědomit co je na tom práce to jen všechno odstrojit. Máš V6tku takže to mechanikům nezávidím.
No můžu ti doporučit Citroen servis Holetín. Je to nedaleko Hlinska tak si myslím že to nemusí bejt až tak daleko. Robert je velice šikovnej. Párkrát se tam moje Xmo vyskytlo. Jednou kvůli motoru a po druhé kvůli hydraulice. Nebo blíž by si to měl do Olomouce k autodiagnostikovi. Kontakty na oba dva jsou v C.C.C.A. Jinak ta cena se mi zdá naprosto normální. Musíš si uvědomit co je na tom práce to jen všechno odstrojit. Máš V6tku takže to mechanikům nezávidím.
No mne tak nejde ani o tu cenu ako o spravne urcenie zavady. Na aute mi dosiel benzin a to az do posledneho tuknutia a odvtedy aj po natankovani plnej nadrze mi auto stratilo vykon. Najme v zime kym je motor zimny tak v pohode ide na 5 niekedy 6 valcov. Po zohriati uz ide len na 4 niekedy 5 valcov.... Motor skratka pri zatazi zacne skubat, ked povolim plynovy pedal a podradim tak ide lachsie /strata vykonu/. Pritom mi nepreraza ani voda do oleja a ani olej do vody ani do vyfuku, voda sa mi nestraca a hadice niesu ani pri prevadzkovej teplote prilis tvrde, takze ani tlak z valcov nepreraza do vody. Auto totiz nedali ani na diagnostiku, len ho nastartovali... Ale ked som mal ist uz na dohodnuty termin tak mi povedali ze si mam doniest od 500 do 700€ na vymenu tesnenia pod hlavou, ale podla mna je skor nieco zo vstrekmi alebo tlakom paliva..... P.S.: Sviecky som vymenil
No mne tak nejde ani o tu cenu ako o spravne urcenie zavady. Na aute mi dosiel benzin a to az do posledneho tuknutia a odvtedy aj po natankovani plnej nadrze mi auto stratilo vykon. Najme v zime kym je motor zimny tak v pohode ide na 5 niekedy 6 valcov. Po zohriati uz ide len na 4 niekedy 5 valcov.... Motor skratka pri zatazi zacne skubat, ked povolim plynovy pedal a podradim tak ide lachsie /strata vykonu/. Pritom mi nepreraza ani voda do oleja a ani olej do vody ani do vyfuku, voda sa mi nestraca a hadice niesu ani pri prevadzkovej teplote prilis tvrde, takze ani tlak z valcov nepreraza do vody. Auto totiz nedali ani na diagnostiku, len ho nastartovali... Ale ked som mal ist uz na dohodnuty termin tak mi povedali ze si mam doniest od 500 do 700€ na vymenu tesnenia pod hlavou, ale podla mna je skor nieco zo vstrekmi alebo tlakom paliva..... P.S.: Sviecky som vymenil
to může být hodně věcí, svíčky (tam bych začal já - je to nejlevnější ... ), rozdělovač, kabely, lambda sonda .....
zajeď do Olomouce k autodiagnostikovi, ten ti aspoň najde skutečnou závadu. jinak taky můžem tak max. hádat z kříšťálovej gule
to může být hodně věcí, svíčky (tam bych začal já - je to nejlevnější ... :-D ), rozdělovač, kabely, lambda sonda .....
zajeď do Olomouce k autodiagnostikovi, ten ti aspoň najde skutečnou závadu. jinak taky můžem tak max. hádat z kříšťálovej gule :-d
No nasiel som na jednej sviecke uplne rozpadnutu pipu /prostredna sviecka na hlave blizsie k prednemu oknu/ . Pri vymene sviecky sa nedala ani vytiahnut. Bola prilepena o stenu. Docasne som tu umelu hmotu co sa rozpadla nahradil hadicou na vodu ako izolant to staci ale nieje to vodotesne.... Da sa kupit len jedna, alebo cela sada??? Ak sada tak za kolko? pripadne ponuknite cez ss
No nasiel som na jednej sviecke uplne rozpadnutu pipu /prostredna sviecka na hlave blizsie k prednemu oknu/ . Pri vymene sviecky sa nedala ani vytiahnut. Bola prilepena o stenu. Docasne som tu umelu hmotu co sa rozpadla nahradil hadicou na vodu :) ako izolant to staci ale nieje to vodotesne.... Da sa kupit len jedna, alebo cela sada??? Ak sada tak za kolko? pripadne ponuknite cez ss :)
ahoj.
viem o jednom dobrom mechanikovi aj na slovensku.celý život jazdí len na citroenoch.je to šikovní chlapík.až máš záujem odpíš,dám ti na neho kontat.
ahoj.
viem o jednom dobrom mechanikovi aj na slovensku.celý život jazdí len na citroenoch.je to šikovní chlapík.až máš záujem odpíš,dám ti na neho kontat.
pokavad ti jde jen na 4nebo na 5 a obcas na 6 valcu zkus vicistit vstrikovace mohl se urvat nakyb ordel s te listy ktera je nad vstrikovaci a pri nizkych otackach to stiha davat benzin a pri viššich otačkach nestiha davat benzin tento problem jsem mel tez u V6.24v
pokavad ti jde jen na 4nebo na 5 a obcas na 6 valcu zkus vicistit vstrikovace mohl se urvat nakyb ordel s te listy ktera je nad vstrikovaci a pri nizkych otackach to stiha davat benzin a pri viššich otačkach nestiha davat benzin tento problem jsem mel tez u V6.24v