Ahoj chlapi
Mam dotaz je normální u XM 2,5TD 1997 při studenym startu mam volnoběh asi 800ot/min po zahřátí nad 80stupňů volnoběh stoupne skoro na 1200ot/min motor je v klasické zátěži topení, světla klima vypnutá Děkuji za odpovědi.
Ahoj chlapi
Mam dotaz je normální u XM 2,5TD 1997 při studenym startu mam volnoběh asi 800ot/min po zahřátí nad 80stupňů volnoběh stoupne skoro na 1200ot/min motor je v klasické zátěži topení, světla klima vypnutá Děkuji za odpovědi. :-)
asi nie, mne pri studeno trochu stupne asi na 850-900,pri zohriatom cca tych 800.
asi nie, mne pri studeno trochu stupne asi na 850-900,pri zohriatom cca tych 800.
Gabris: to rozhodně neni normální. Naopak při studeným startu máš mít kolem 900 až 1000 otáček a pak teprve po zahřátí ti mají spadnou na kolem těch 800ot.
Gabris: to rozhodně neni normální. Naopak při studeným startu máš mít kolem 900 až 1000 otáček a pak teprve po zahřátí ti mají spadnou na kolem těch 800ot. :-)
No jo ale co stím nemáte nějaké nápady, mě to až tak nevadí ale je to takový divný.
No jo ale co stím nemáte nějaké nápady, mě to až tak nevadí ale je to takový divný.:-p
Ještě mě napadlo nechodí mi dobře volnoběžka v alternátoru ale to nevim jestli na to má nějaký vliv.
Ještě mě napadlo nechodí mi dobře volnoběžka v alternátoru ale to nevim jestli na to má nějaký vliv.