mé vydaje jsou větší než užitek xm. kleklo mi servo a to byl poslední hřebík do jeho rakve do týdne jde na vrakáč.
mé vydaje jsou větší než užitek xm. kleklo mi servo a to byl poslední hřebík do jeho rakve do týdne jde na vrakáč.
vrakac je skoda urcite se na nem najdou nejake schopne dily co by pomohli k zachrane dalsich xm.
vrakac je skoda urcite se na nem najdou nejake schopne dily co by pomohli k zachrane dalsich xm.
Carry přesně jak píše Zelňas na vrakoviště to nedávej neb díly na Xmo se docela hodí.
Carry přesně jak píše Zelňas na vrakoviště to nedávej neb díly na Xmo se docela hodí.
Ani se nedivim, ze koncis. Ja jsem momentalne nepojizdnej a jezdim pujcenou oktavkou. Pomalu opravuju. Zacalo to klepanim v motoru, kdyz jsem sundal viko ventilu, nasel jsem vypadlou podlozku mezi vahadlem a ventilem, take ojetou vacku atd. Tak radeji i hlavu dolu. hlava praskla a uz z druhovyroby, takze na hovno. Budu rad kdyz se vejdu do 25 000,- jen za matros, zbytek muj cas. A takovou cenu ani to auto nema. Co se da delat, kdyz stejne jiny za ty prachy nekoupis aby to jezdilo jeste dva roky.
Ani se nedivim, ze koncis. Ja jsem momentalne nepojizdnej a jezdim pujcenou oktavkou. Pomalu opravuju. Zacalo to klepanim v motoru, kdyz jsem sundal viko ventilu, nasel jsem vypadlou podlozku mezi vahadlem a ventilem, take ojetou vacku atd. Tak radeji i hlavu dolu. hlava praskla a uz z druhovyroby, takze na hovno. Budu rad kdyz se vejdu do 25 000,- jen za matros, zbytek muj cas. A takovou cenu ani to auto nema. Co se da delat, kdyz stejne jiny za ty prachy nekoupis aby to jezdilo jeste dva roky. :-d
Chlapi nevzdávejte to neexistuje komfortnější jízda než v XM (hm kromě CX) nicméně ten design ty ladný tvary neexistuje lepší auto než XM když vidim nějakou opuštěnou XM mít na to peníze všechny je kůpim. Zkrátka není nad XM
Chlapi nevzdávejte to neexistuje komfortnější jízda než v XM (hm kromě CX) nicméně ten design ty ladný tvary neexistuje lepší auto než XM když vidim nějakou opuštěnou XM mít na to peníze všechny je kůpim. Zkrátka není nad XM:palec
Carry, chápu tě. Já dal do auta za poslední měsíc skoro 50 litrů a furt to nedělá co má. Takže taky půjde. Sice né na vrakáč ale do bazaru. Jen musím opravit co způsobil nálet krup a půjde. Holt každá etapa někdy končí. Je čas aby začala jiná
Jen fakt nevím, co si koupím jinýho
Carry, chápu tě. Já dal do auta za poslední měsíc skoro 50 litrů a furt to nedělá co má. Takže taky půjde. Sice né na vrakáč ale do bazaru. Jen musím opravit co způsobil nálet krup a půjde. Holt každá etapa někdy končí. Je čas aby začala jiná :-(
Jen fakt nevím, co si koupím jinýho :-((((
tak žádné vrakoviště mě nechce odtáhnout že ho nikdo nedokáže natáhnout nebo chcou natahovat mě jeden mi řek že mam zaplatit 1000 kč.
tak žádné vrakoviště mě nechce odtáhnout že ho nikdo nedokáže natáhnout nebo chcou natahovat mě jeden mi řek že mam zaplatit 1000 kč.