povedlo se mi ziskat loketni operku v elektrice do sveho mazlicka, ale kdyz jsem ji vyndaval z puvodniho vozu trochu jsem se zdesil, jak je to slozite (musel jsem s ni vyndat s celym stredovym tunelem jinak mi top neslo) a hlavne jak je to s kabelama..nemel jsem na to vyndavat cely svazek kabelu, co vede do motoru, tak jsem si oznacil dulezite kabely ( s rele a k ovladacim tlacitkam na panelu + ostatni kabely co vedou do hlavnich svazku) a zastipnul to. jinak bych tam u toho stravil dalsi rok..
prosim prosim nevite a neproadil by jste mi nekdo jak to mam zapojit?
diky moc!
Timmy
zdravim vsechny
povedlo se mi ziskat loketni operku v elektrice do sveho mazlicka, ale kdyz jsem ji vyndaval z puvodniho vozu trochu jsem se zdesil, jak je to slozite (musel jsem s ni vyndat s celym stredovym tunelem jinak mi top neslo) a hlavne jak je to s kabelama..nemel jsem na to vyndavat cely svazek kabelu, co vede do motoru, tak jsem si oznacil dulezite kabely ( s rele a k ovladacim tlacitkam na panelu + ostatni kabely co vedou do hlavnich svazku) a zastipnul to. jinak bych tam u toho stravil dalsi rok..:-p
prosim prosim nevite a neproadil by jste mi nekdo jak to mam zapojit?
diky moc!
Timmy
13.04.2011 22:34 -
Re: loketni operka v elektrice - elektroinstalace
V nejakych autech je priprava...jinak to neni nic sloziteho ... + na stejne plus jako jsou zadni okna....kostru tam krasne najdes a osvetleni tlacitka napychnout na cudlik na stahovani oken...
V nejakych autech je priprava...jinak to neni nic sloziteho ... + na stejne plus jako jsou zadni okna....kostru tam krasne najdes a osvetleni tlacitka napychnout na cudlik na stahovani oken...