ahoj,chtěl jsem se zeptat,kdo má jaké zkušenosti s výměnou ložisek v zadní nápravě a jak je to moc velká práce??
ahoj,chtěl jsem se zeptat,kdo má jaké zkušenosti s výměnou ložisek v zadní nápravě a jak je to moc velká práce?? :-)
Na XM je to vopruz, musíš vyndat pístnice, a tam bývá problém povolit a nezničit přívodní trubky. Jinak ramena nevyndáš. Na BX, Xa, C5 je to trochu jiné, tak se pístnice nesundávají, ale na XM je to rameno tak blbě tvarované, že tě pístnice nepustí a musí vem ...
Na XM je to vopruz, musíš vyndat pístnice, a tam bývá problém povolit a nezničit přívodní trubky. Jinak ramena nevyndáš. Na BX, Xa, C5 je to trochu jiné, tak se pístnice nesundávají, ale na XM je to rameno tak blbě tvarované, že tě pístnice nepustí a musí vem ...
Doprčic mě to čeká taky u starýho dědka mam takový štafle že bych mohl malovat dkonce se to při zatáčce opírá o lem a myslim že už bude v čudu i rameno né jenom ložisko a je to tak schnilí že trubky fakt nepovolim.
Doprčic mě to čeká taky u starýho dědka mam takový štafle že bych mohl malovat dkonce se to při zatáčce opírá o lem a myslim že už bude v čudu i rameno né jenom ložisko a je to tak schnilí že trubky fakt nepovolim.
Tak se na to vyprdni a nech to bejt když to jezdí. Starý dědci bejvaj mrzouti Na tý opravě by ses velmi řádně finančně prohnul. Ramena, ložiska, trubky atd. atd. Já už to zažil taky, ale naštěstí jsem to chytil včas. Stejně jsem na tom nechal kolem 10 000kč. Je ale fakt že jsem to nechal vzít pěkně z gruntu a náprava se z repasovala celá (Ložiska, všeci koule na nápravě).
Tak se na to vyprdni a nech to bejt když to jezdí. :-d Starý dědci bejvaj mrzouti :-d Na tý opravě by ses velmi řádně finančně prohnul. Ramena, ložiska, trubky atd. atd. Já už to zažil taky, ale naštěstí jsem to chytil včas. Stejně jsem na tom nechal kolem 10 000kč. Je ale fakt že jsem to nechal vzít pěkně z gruntu a náprava se z repasovala celá (Ložiska, všeci koule na nápravě).
Dědek je auťák kerý je odstaven a je určen k renovaci. Problém je v tom že už jsem do toho narval tak strašný prachy a auto se podařilo akorát navrčet a dokonce se i zvedlo takže mam hotovou elektriku a dělám motor a hydrauliku je to pekelná práce ale jde pomalu ale jistě.
Dědek je auťák kerý je odstaven a je určen k renovaci. Problém je v tom že už jsem do toho narval tak strašný prachy a auto se podařilo akorát navrčet a dokonce se i zvedlo takže mam hotovou elektriku a dělám motor a hydrauliku :-p je to pekelná práce ale jde pomalu ale jistě.
Je tam krapet přehadičkováno ale relativně dobrej přístup podle minulého majitele je tam už 3 motor ale ta spotřeba nespadne pod 12litů
Je tam krapet přehadičkováno ale relativně dobrej přístup podle minulého majitele je tam už 3 motor ale ta spotřeba nespadne pod 12litů :-p
taky jsem to už dělal.Matroš stál 3000kč,ale je fakt,že jsem ukroutil trubku,tu jsem ale měl na druhým autě a tak mě to stálo ty 3tisíce .práci nepočítám ,dělámmto pro sebe
taky jsem to už dělal.Matroš stál 3000kč,ale je fakt,že jsem ukroutil trubku,tu jsem ale měl na druhým autě a tak mě to stálo ty 3tisíce .práci nepočítám ,dělámmto pro sebe:-))))