Ale v ponuke na predaj ho najdes. Ja sem sa pytal aj v mototechne a ponukli mi ho. Lenze ja sem ten stary v aute nenanel, proto sem ani ten novy nekupil. Hledal sem ho aj pod palubovkou a aj pod tou plastovou listou pod prednym oknem. Tam je len ovalna mrizka pred ventilatorem. A ovalny filtr v ponuke neni, tak sem z teho trosku pomateny.
Ale v ponuke na predaj ho najdes. Ja sem sa pytal aj v mototechne a ponukli mi ho. Lenze ja sem ten stary v aute nenanel, proto sem ani ten novy nekupil. Hledal sem ho aj pod palubovkou a aj pod tou plastovou listou pod prednym oknem. Tam je len ovalna mrizka pred ventilatorem. A ovalny filtr v ponuke neni, tak sem z teho trosku pomateny.
OFICIÁLNĚ Xmo kabinový filtr nemá!! Ale dá se sehnat jakási vložka přesně pod to síto co je pod haubnou naproti spolujezdci. Chce to projít si staré forum.
OFICIÁLNĚ Xmo kabinový filtr nemá!! ;-) Ale dá se sehnat jakási vložka přesně pod to síto co je pod haubnou naproti spolujezdci. Chce to projít si staré forum. ;-)
Aha tak! Tady je teda pes zakopany... Ja sem puvodne chcel prispusobit filtr tomu ovalnemu sitku ale nebyl sem si isty, ci to je dobry napad. No, uz vim, co budem robit ve volnem case Dik za radu!
Aha tak! Tady je teda pes zakopany... Ja sem puvodne chcel prispusobit filtr tomu ovalnemu sitku ale nebyl sem si isty, ci to je dobry napad. No, uz vim, co budem robit ve volnem case:-d Dik za radu!:palec
Aha tak! Tady je teda pes zakopany... Ja sem puvodne chcel prispusobit filtr tomu ovalnemu sitku ale nebyl sem si isty, ci to je dobry napad. No, uz vim, co budem robit ve volnem case Dik za radu!
Ty seš alergik??? Já jsem a nikdy jsem tohle neřešil. Ten prach a pyl se tam stejně dostane
Ty seš alergik??? Já jsem a nikdy jsem tohle neřešil. Ten prach a pyl se tam stejně dostane :-d
No ale myslim ze v mensim mnozstve. Ide o to, ze ked sem nahledel do ventilatoru, bylo tam hodne bordelu
No ale myslim ze v mensim mnozstve. Ide o to, ze ked sem nahledel do ventilatoru, bylo tam hodne bordelu:-(
Ta mřížka se dá sundat a tam to vyluxovat. A neni od věci sundat i dekl co má spolujezdec nad hnátama, pod ním je celej větrák kterej drží na třech šroubech. Ten sundat a podivat se zda tam neni taky bordel.
Ta mřížka se dá sundat a tam to vyluxovat. A neni od věci sundat i dekl co má spolujezdec nad hnátama, pod ním je celej větrák kterej drží na třech šroubech. Ten sundat a podivat se zda tam neni taky bordel. :-)
spíš ventilátor sundat, deratizovat a stejně tak nastříkat dezinfekční pěnu na klimatizace ďourama pod ventilátorem, průduchama a jinejma vhodnejma otvorama ... (víčko nádrže na palivo NENÍ vhodný otvor!! )
spíš ventilátor sundat, deratizovat a stejně tak nastříkat dezinfekční pěnu na klimatizace ďourama pod ventilátorem, průduchama a jinejma vhodnejma otvorama ... (víčko nádrže na palivo NENÍ vhodný otvor!! )
Kluci, toto vsecko aj s palivovou nadrzi mam za sebou Teda jako tu palivovu nadrz sem ale nedezinfikoval Ale zato po kazdej jazde ji polibim na volant. Je to taka moja vdaka za to jak slape. A ona si to zasluzi, protoze slape furt bezchybne
Kluci, toto vsecko aj s palivovou nadrzi mam za sebou :-d Teda jako tu palivovu nadrz sem ale nedezinfikoval:-d Ale zato po kazdej jazde ji polibim na volant. Je to taka moja vdaka za to jak slape. A ona si to zasluzi, protoze slape furt bezchybne :palec