Ahojte.
Dá sa ešte niekde kúpiť sada tesnení na pretesnenie prednej piestnice?
Poraďte. Môže byť aj neaký market v Česku. Po - Ut - Str som v Prahe.
Ahojte.
Dá sa ešte niekde kúpiť sada tesnení na pretesnenie prednej piestnice? :nevim
Poraďte. Môže byť aj neaký market v Česku. Po - Ut - Str som v Prahe.:-d
To ještě dnes někdo dělá?mě se teda nikdy nic s pístnicema nestalo,ale dávat tam ty dnešní ojebaný a předražený těsnění,který ti lhm za chvilku rozežere,tak je lepší tam dát starší pístnicu za 500 od někoho.
To ještě dnes někdo dělá?mě se teda nikdy nic s pístnicema nestalo,ale dávat tam ty dnešní ojebaný a předražený těsnění,který ti lhm za chvilku rozežere,tak je lepší tam dát starší pístnicu za 500 od někoho.
Přesně takovej Michal Kučera v Jinočanech u prahy ti prodá na XM a CX na co si vzpomeneš opravdu má vše a je docela levnej.
Přesně takovej Michal Kučera v Jinočanech u prahy ti prodá na XM a CX na co si vzpomeneš opravdu má vše a je docela levnej.
Pre Gabrisa:
Ahoj. Mohol by si mi prosím poslať SMS-kou číslo na p.Kučeru - skúsim s ním hodiť reč. Do stredy som v Prahe, možno sa dohovoríme. Moje číslo: 00421903501555.
Pre Gabrisa:
Ahoj. Mohol by si mi prosím poslať SMS-kou číslo na p.Kučeru - skúsim s ním hodiť reč. Do stredy som v Prahe, možno sa dohovoríme. Moje číslo: 00421903501555.
ahoj, sady na pretesneni pistnic jen u citroenu, ale jestli jsou jeste k mani, to nevim
ahoj, sady na pretesneni pistnic jen u citroenu, ale jestli jsou jeste k mani, to nevim
Tak, dal som na radu starších - na vrakáči som za 10 éčiek ulovil prednú piestnicu a kúpil som v markete sady na prasiatka. Ešte gufero na kľukovicu a vytekajúcemu oleju dám orevuááááááááár
Tak, dal som na radu starších:-)) - na vrakáči som za 10 éčiek ulovil prednú piestnicu a kúpil som v markete sady na prasiatka. Ešte gufero na kľukovicu a vytekajúcemu oleju dám orevuááááááááár :-d