Tak jsem jí konečně přivezl Citroen CX Limousine Full palba 2,5TD 121HP 1987 konečně jsem si splnil sen jenom ji asi 3 roky budu dávat do kupy je to schnílí jako hruška ale motorově ani hydraulicky je naprosto zdravá včetně kulí čeká mě další práce.
Tak jsem jí konečně přivezl Citroen CX Limousine Full palba 2,5TD 121HP 1987 konečně jsem si splnil sen jenom ji asi 3 roky budu dávat do kupy je to schnílí jako hruška ale motorově ani hydraulicky je naprosto zdravá včetně kulí čeká mě další práce. :palec
Přeju mnoho úspěchů při ozdravném procesu. Nahoď sem náký fotky. ať se můžu pokochat.
Přeju mnoho úspěchů při ozdravném procesu. Nahoď sem náký fotky. ;-) ať se můžu pokochat.
taky gratulace...asi se s tema xm-kama moc nudis... ja az se budu nudit tak sezenu DS
taky gratulace...asi se s tema xm-kama moc nudis...:-d ja az se budu nudit tak sezenu DS :-))))
Gratuluju.Vypadá skvěle.sice na něm bude hromadu práce,ale na druhou stranu jsem viděl o hodně rezavější,kde se muselo hodně měnit.tady bude potřeba co2 a hodně nervů,ale určitě z toho bude kočár.
Gratuluju.Vypadá skvěle.sice na něm bude hromadu práce,ale na druhou stranu jsem viděl o hodně rezavější,kde se muselo hodně měnit.tady bude potřeba co2 a hodně nervů,ale určitě z toho bude kočár.
To se brzo přijedu mrknout taky. Nostalgicky mi ukápla slzička když jsem si vzpoměl že otec měl to samé auto ale bez turba a se vstřikovacím čerpadlem z 1.9TD. Jelo to jak šnek ale skoro zadarmo. Ale svezení fakt úžasný, málokteré dnešní auto se může v prostoru, pohodlí rovnat CXe.
To se brzo přijedu mrknout taky. Nostalgicky mi ukápla slzička když jsem si vzpoměl že otec měl to samé auto ale bez turba a se vstřikovacím čerpadlem z 1.9TD. Jelo to jak šnek ale skoro zadarmo. :-d Ale svezení fakt úžasný, málokteré dnešní auto se může v prostoru, pohodlí rovnat CXe.
Otec jí měl právě taky ale krátkou tohle díslová prestige a jede to úplně stejně jako 2.1TD XM ale je to o hodně měkčí a to řízení je taky paráda.
Otec jí měl právě taky ale krátkou tohle díslová prestige a jede to úplně stejně jako 2.1TD XM ale je to o hodně měkčí a to řízení je taky paráda.
ahoj mam dotaz a nevim kam ho mam napsat tak se ptam tady xm 1B4 6169 na fotu ze srazu s Olbramkostelu vlozeno 3.10.2005 nevíte nahodou majitele a odkud je díky za info kubanecXm
ahoj mam dotaz a nevim kam ho mam napsat tak se ptam tady xm 1B4 6169 na fotu ze srazu s Olbramkostelu vlozeno 3.10.2005 nevíte nahodou majitele a odkud je díky za info kubanecXm
sháníš Mušketu ?
Mušketu v ropě míval Kendy, ale neni od Brna pokud vím.
Jinak tahle SPZ již po našich silnicích nejezdí .... .
sháníš Mušketu ? :-d
Mušketu v ropě míval Kendy, ale neni od Brna pokud vím.
Jinak tahle SPZ již po našich silnicích nejezdí .... .
Mušketýra bych bral ale ten co jsem videl je za ranec peněz ja shanim pouze pro kamarada ten přední spojler na novej model ale to se mě taky asi nepodaří sehnat
Mušketýra bych bral ale ten co jsem videl je za ranec peněz:nevim ja shanim pouze pro kamarada ten přední spojler na novej model ale to se mě taky asi nepodaří sehnat:-o