Chlapi, nevite mi prosim vas poradit? Ked jedem cca 130km/h, rozvibruje sa mi cele auto. Myslel sem, ze je to nerovna cesta ale robi mi to len pri 130 a to tak, ze na chvili zacne vybrovat, potom na chvili prestane a pak znovu zacne a furt dokola...
Chlapi, nevite mi prosim vas poradit? Ked jedem cca 130km/h, rozvibruje sa mi cele auto. Myslel sem, ze je to nerovna cesta ale robi mi to len pri 130 a to tak, ze na chvili zacne vybrovat, potom na chvili prestane a pak znovu zacne a furt dokola...
zaměř se hlavně na spodní čepy a na kulaky staci aby byl jeden vymlacenej a auto se rozvibruje jak blazen
zaměř se hlavně na spodní čepy a na kulaky staci aby byl jeden vymlacenej a auto se rozvibruje jak blazen ;-)
Len mi nejde do hlavy, ze to nevibruje furt ale v intervaloch. Asi pozicam od kamose dilnu a omrknem to komplet...
Len mi nejde do hlavy, ze to nevibruje furt ale v intervaloch. Asi pozicam od kamose dilnu a omrknem to komplet...
to vubec nemusi ja ti to pisu z vlasni skusenosti jel jsem na stk a kdyz jsem jel 70.km/h tak to nevybrovalo jel jsem 90.km/h auto se rozvybrovalo jak blazen dal jsem nohu dolu z plynu a nevybrovalo na stk mi rekl ze mam pravy kulak spatny a levy spodni cep spatny koupil jsem nove cepy a bylo po vybraci a z vlasni skusenosti vim ze kdyz bude vule v ulozeni ramena jak zminoval kubanecxm silembloky tak se auto nerozvibruje ale jen plave po silnici kor kdyz je namoklo nebo nasnezino a nebo kdyz je nerovna silnice
to vubec nemusi ja ti to pisu z vlasni skusenosti jel jsem na stk a kdyz jsem jel 70.km/h tak to nevybrovalo jel jsem 90.km/h auto se rozvybrovalo jak blazen dal jsem nohu dolu z plynu a nevybrovalo na stk mi rekl ze mam pravy kulak spatny a levy spodni cep spatny koupil jsem nove cepy a bylo po vybraci a z vlasni skusenosti vim ze kdyz bude vule v ulozeni ramena jak zminoval kubanecxm silembloky tak se auto nerozvibruje ale jen plave po silnici;-) kor kdyz je namoklo nebo nasnezino a nebo kdyz je nerovna silnice
Kazdopadne to musim omrknut cele, protoze to auto jezdilo den co den trasu malacky-brno niekolko roku a myslim, ze na tej dalnici dostal podvozek pekne po papuli. Sa cudujem, ze mi este netecu pisty. Myslim, ze mnet auto s klasickyma tlmicma, asi by to uz byla vymenena niekolka sada
Kazdopadne to musim omrknut cele, protoze to auto jezdilo den co den trasu malacky-brno niekolko roku a myslim, ze na tej dalnici dostal podvozek pekne po papuli. Sa cudujem, ze mi este netecu pisty. Myslim, ze mnet auto s klasickyma tlmicma, asi by to uz byla vymenena niekolka sada:-p
Měl jsem přesně to samý co popisuješ ve 130 se auto rozvybrovalo a ve 140 přestalo a ve 145 zase přestalo jelikož podvozek mam celý dělaný tak jsem nechal převážit kola a byl pokoj záleží hodně na tom jak jsou vyvážený a taky podle toho jaká máš kola já měl bez středový díry. Tam je z přesnym vyvážením trošku problém.
Měl jsem přesně to samý co popisuješ ve 130 se auto rozvybrovalo a ve 140 přestalo a ve 145 zase přestalo jelikož podvozek mam celý dělaný tak jsem nechal převážit kola a byl pokoj záleží hodně na tom jak jsou vyvážený a taky podle toho jaká máš kola já měl bez středový díry. Tam je z přesnym vyvážením trošku problém.
Wallcorf a nebo zkus pouze vymenit pneumatiky mužou mít špatný kordy a dělají takovou neplechu potvůůůrky jedny
Wallcorf a nebo zkus pouze vymenit pneumatiky mužou mít špatný kordy a dělají takovou neplechu potvůůůrky jedny :-)
To urcite ne, protoze mi to delaji jak letni, tak zimni. Ale zimni trochu min. Skusim asi to vyvazeni (lacnejsi verzia)
To urcite ne, protoze mi to delaji jak letni, tak zimni. Ale zimni trochu min. Skusim asi to vyvazeni (lacnejsi verzia:-d)
vyvážení zkus,ale ještě mě napadlo máš zajištěnou poloosu dlouhou jak je ložisko na ní?
vyvážení zkus,ale ještě mě napadlo máš zajištěnou poloosu dlouhou jak je ložisko na ní?:-)