Ahoj, prestal mi fungovat cyklovač na stěrače. Respektive at hýbu s tím jezdcem na páčce jak chci, pořád je interval stejný. Donedávna to fungovalo OK.
Víte někdo co může být špatně? Je někde v autě k tomu cyklovači nějaká "krabička"?
Ahoj, prestal mi fungovat cyklovač na stěrače. Respektive at hýbu s tím jezdcem na páčce jak chci, pořád je interval stejný. Donedávna to fungovalo OK.
Víte někdo co může být špatně? Je někde v autě k tomu cyklovači nějaká "krabička"?
Začni tím že rozebereš tu páčku pod volantem a vyčistíš kontakty na tom jezdci. Většinou se očoudí nebo ochodí a pak to nefachá. Mám to samé ale ještě né po celém jezdci.
Začni tím že rozebereš tu páčku pod volantem a vyčistíš kontakty na tom jezdci. Většinou se očoudí nebo ochodí a pak to nefachá. Mám to samé ale ještě né po celém jezdci.
to mě nechodí vůbec zkoušel jsem relátka a podobně a bez efektu když je náhodou náhodou zima a ono to jde jezdec chodí na 100% když se oteplí polohá páky na cyklovač nechodí jde jenom setření dolu a pak rychlej a rychlejší chod už mě to netrapí. Ještě chvíli si ten auťák bude vymejšlet ptákoviny a jde z domu.
to mě nechodí vůbec zkoušel jsem relátka a podobně a bez efektu když je náhodou náhodou zima a ono to jde jezdec chodí na 100% když se oteplí polohá páky na cyklovač nechodí jde jenom setření dolu a pak rychlej a rychlejší chod už mě to netrapí. Ještě chvíli si ten auťák bude vymejšlet ptákoviny a jde z domu. :-p