Ale neboj - mám aj serióznu odpoveď.
Vytiahni opierku asi do polovice jej dĺžky zasunutia do operadla a prudko ju potiahni hore. Pred chvíľou som si to overoval - ide to. Ak nie - platí bod č.1
Ale neboj - mám aj serióznu odpoveď.
Vytiahni opierku asi do polovice jej dĺžky zasunutia do operadla a prudko ju potiahni hore. Pred chvíľou som si to overoval - ide to. Ak nie - platí bod č.1 :-d
Muki mi to uz vysvetlil...
Tie plastove gulate prechodky, v ktorych je opierka do sedadla osadena, musis otocit smerom dnu. Vtedy pojde opierka vytiahnut bez problemov
Muki mi to uz vysvetlil...
Tie plastove gulate prechodky, v ktorych je opierka do sedadla osadena, musis otocit smerom dnu. Vtedy pojde opierka vytiahnut bez problemov:palec
..v poho..mne sa paci Andyho metoda
..povodne som ju na jednej 2.5 TD skusal..ale kedze som nechcel urvat opierku aj s operadlom, musel som pohnut rozumom..a ajhla, opat ma Francuzi potesili jednoduchym riesenim..fakt to otocenie funguje..overene na asi styroch, ci piatich XM..
..v poho..mne sa paci Andyho metoda :-d
..povodne som ju na jednej 2.5 TD skusal..ale kedze som nechcel urvat opierku aj s operadlom, musel som pohnut rozumom..a ajhla, opat ma Francuzi potesili jednoduchym riesenim..fakt to otocenie funguje..overene na asi styroch, ci piatich XM..