kubanecxm: Jojo, už jsem si to uvědomil taky (Talatzek řekl a já se konečně podíval do citroen servisu). Před tím jsem žil v tom, že řetěz měla jen 12V verze. Omlouvám se za mystifikaci.
Talatzek: Tak co, vyřešils to?
kubanecxm: Jojo, už jsem si to uvědomil taky (Talatzek řekl a já se konečně podíval do citroen servisu). Před tím jsem žil v tom, že řetěz měla jen 12V verze. Omlouvám se za mystifikaci. :-(
Talatzek: Tak co, vyřešils to? :-)
26.06.2012 19:37 -
Re: Chcípání motoru a nenastartování XM(Y4) V6 24v 147Kw
Ahojte, tak se stal zázrak a závada objevena a vyřešena - 1. víčko rozdělovače bylo už úplně v háji, nové od Bosche vyšlo na Kč 2,500,- a pak řídící jednotka zapalování měla úplně vytavené kontakty, nová od Bosche něco kolem Kč 2,100,-. Takže starty super, už sem ujel přes 700 km a paráda, žádné chcípání, nic - akorát se mi pořád zdá, že auto nemá tah, tak nevim, jestli to bude špatnym předstihem, nebo třeba ty přicpané trysky nebo palivový filtr. Každopádně, až zase budou koruny, nechá se to zjistit.
Jinak mi v servisu řekli, že celý výfukový systém je dost mizernej, tak už šetřim na novej. Pak se ještě objednat k PaM na Hydro a auto bude jak ze žurnálu Málo platný, ty vlajkové Citroeny mám tak přirostlé k srdci, že bych se bez nich už neobešel, ať si škarohlídi řikají co chtějí. Když bylo auto v servisu, měl jsem půjčenou 1.6i Oktávku 2. gen a to je takový kostitřas, že bych v tom seriozně a trvale jezdit nechtěl ani omylem O mizerném výkonu brutální spotřebě, i při malém obsahu, ani nemluvě.
Ahojte, tak se stal zázrak a závada objevena a vyřešena - 1. víčko rozdělovače bylo už úplně v háji, nové od Bosche vyšlo na Kč 2,500,- a pak řídící jednotka zapalování měla úplně vytavené kontakty, nová od Bosche něco kolem Kč 2,100,-. Takže starty super, už sem ujel přes 700 km a paráda, žádné chcípání, nic - akorát se mi pořád zdá, že auto nemá tah, tak nevim, jestli to bude špatnym předstihem, nebo třeba ty přicpané trysky nebo palivový filtr. Každopádně, až zase budou koruny, nechá se to zjistit.
Jinak mi v servisu řekli, že celý výfukový systém je dost mizernej, tak už šetřim na novej. Pak se ještě objednat k PaM na Hydro a auto bude jak ze žurnálu ;) Málo platný, ty vlajkové Citroeny mám tak přirostlé k srdci, že bych se bez nich už neobešel, ať si škarohlídi řikají co chtějí. Když bylo auto v servisu, měl jsem půjčenou 1.6i Oktávku 2. gen a to je takový kostitřas, že bych v tom seriozně a trvale jezdit nechtěl ani omylem :D O mizerném výkonu brutální spotřebě, i při malém obsahu, ani nemluvě.