zdravim vsetkych xm-akov
Prosim nejaku dobru dusu o radu ako sprevadzkujem imobilizer. Ked otocim klucik do druhej polohy zapalovania, tak mi prestane blikat cervena kontrolka a automaticky sa rozsvieti trvale zelena a nastartujem normalne, ak je origo alarm zapnuty a pokusim sa nastartovat, spusti sa poplach a neda sa nastartovat. Ako to dam do povodneho stavu aby som pred startom musel zadat kod??? Mimochodom ho neviem
zdravim vsetkych xm-akov
Prosim nejaku dobru dusu o radu ako sprevadzkujem imobilizer. Ked otocim klucik do druhej polohy zapalovania, tak mi prestane blikat cervena kontrolka a automaticky sa rozsvieti trvale zelena a nastartujem normalne, ak je origo alarm zapnuty a pokusim sa nastartovat, spusti sa poplach a neda sa nastartovat. Ako to dam do povodneho stavu aby som pred startom musel zadat kod??? Mimochodom ho neviem :)
Ahoj pokud ten kod neznáš tak to je problem.Já ho měl napsanej přímo ja jednotce u motoru fixou koukni tam. Jinak ti mohu poslat návod ale ten ti je bez kodu k ničemu.
Ahoj pokud ten kod neznáš tak to je problem.Já ho měl napsanej přímo ja jednotce u motoru fixou koukni tam. Jinak ti mohu poslat návod ale ten ti je bez kodu k ničemu.:-o
zkus se zeptat autodiagnostika (toho z Olomouce), nebo se obrať na citroen.
zkus se zeptat autodiagnostika (toho z Olomouce), nebo se obrať na citroen.
jestli jsem to spravně pochopil, tak máš imobilizer vypnutý. Potřebuješ ho jenom zapnout. Návod na to tady určitě najdeš, a pak si tam podle toho dáš svůj kód
jestli jsem to spravně pochopil, tak máš imobilizer vypnutý. Potřebuješ ho jenom zapnout. Návod na to tady určitě najdeš, a pak si tam podle toho dáš svůj kód
To Lennon:
Ano spravne si to pochopil... a dakujem za radu, jned sa idem na to pozriet a pohladat to... Vrela vdaka.. Nevedel som ze to moze bit vypnute, asi byvaleho majitela nebavilo mat imobilizer aktivny
To Lennon:
Ano spravne si to pochopil... a dakujem za radu, jned sa idem na to pozriet a pohladat to... Vrela vdaka.. Nevedel som ze to moze bit vypnute, asi byvaleho majitela nebavilo mat imobilizer aktivny :)
Takze som skusal uviest do prevadzky ten pin kod, lenze sa to vobec nedari . Nech robim co chcem stale ma to ignoruje.
zadam 0001 /skusal som aj 1111/ , potom som zadal 4 cislice a stlacil "c".
Mala zelena ledka 4xbliknut a zapipat 4x. Nic take sa nestlo.
4x mi pipne stale ked vypnem zapalovanie a to nemusim ani nic na imobilizeri nic zadavat..
Napadlo ma ci minuli majitel neaktivoval rezim pre servis, kedy nieje pozadovany pin, ale vypnut sa da len zadanim kodu, ktory neviem. Ak by to bola pravda, moze sa to tak spravat ako mne???
Takze som skusal uviest do prevadzky ten pin kod, lenze sa to vobec nedari :( . Nech robim co chcem stale ma to ignoruje.
zadam 0001 /skusal som aj 1111/ , potom som zadal 4 cislice a stlacil "c".
Mala zelena ledka 4xbliknut a zapipat 4x. Nic take sa nestlo.
4x mi pipne stale ked vypnem zapalovanie a to nemusim ani nic na imobilizeri nic zadavat..
Napadlo ma ci minuli majitel neaktivoval rezim pre servis, kedy nieje pozadovany pin, ale vypnut sa da len zadanim kodu, ktory neviem. Ak by to bola pravda, moze sa to tak spravat ako mne???
skratka chcem aby nestacilo vybrat kable zo spinacky, skrutit, a skrtnut . Zasveteny vedia o com hovorim, navyse to chcem mat v takom stave ako to bolo za nova . Je to posledny kus Y3, vyrobeny v 02/94, takze ked uz konecne mam vysnivanu XM tak ju chcem mat v origo stave... Navyse imobilizer je na nezaplatenie.... Najma u nas, kde mame viacej ciganov, ako bielych
Ked vidia ze musis natukat kod kym nastartujes, tak ich to ani nebude lakat, tu sa kradnu totiz este stale aj 120-ciny
U nas v kraji totiz zlodeji pri kradezi maju dvakrat radost:
1 krat ak sa im nieco podari ukradnut..
2 krat ked zistia co vlastne ukradli ...
skratka chcem aby nestacilo vybrat kable zo spinacky, skrutit, a skrtnut :) . Zasveteny vedia o com hovorim, navyse to chcem mat v takom stave ako to bolo za nova . Je to posledny kus Y3, vyrobeny v 02/94, takze ked uz konecne mam vysnivanu XM tak ju chcem mat v origo stave... Navyse imobilizer je na nezaplatenie.... Najma u nas, kde mame viacej ciganov, ako bielych :D
Ked vidia ze musis natukat kod kym nastartujes, tak ich to ani nebude lakat, tu sa kradnu totiz este stale aj 120-ciny :)
U nas v kraji totiz zlodeji pri kradezi maju dvakrat radost:
1 krat ak sa im nieco podari ukradnut..
2 krat ked zistia co vlastne ukradli ...
:-))))
Šťastný to človek, čo nemá zapojenú klávesnicu. Mne v priebehu dvoch mesiacov zobrala rok zo života. Raz som musel odpojiť baterku pre zváranie na aute a načítalo ju až na druhý deň a druhý krát som vymieňal kontakt na baterke a auto už týždeň stojí pred garážou. Skúšal som na ňu všetky triky, ale po blikaní červenej na mňa začnú svietiť obe kontrolky, alebo obe zhasnú. Podľa mňa nekomunikuje klávesnica s RJ. Schémy na frpepone sú pre Motronic 7.0 nečitateľné a motor XFZ stále zaryto mlčí. Počítač si sám prehodil jazyk z nemčiny na francúštinu a nájsť niekde zapojenie poistiek je "Pandorina skrinka" lebo hádam každý ročník mal iné. Ak by mi vedel niekto pomôcť so schémou motora, poistiek, alebo tej zas..tej klávesnice, poprípade vedel odblokovať RJ aby tam tá krabica nemusela byť pripojená, tak mu budem dlžníkom.
Šťastný to človek, čo nemá zapojenú klávesnicu. Mne v priebehu dvoch mesiacov zobrala rok zo života. Raz som musel odpojiť baterku pre zváranie na aute a načítalo ju až na druhý deň a druhý krát som vymieňal kontakt na baterke a auto už týždeň stojí pred garážou. Skúšal som na ňu všetky triky, ale po blikaní červenej na mňa začnú svietiť obe kontrolky, alebo obe zhasnú. Podľa mňa nekomunikuje klávesnica s RJ. Schémy na frpepone sú pre Motronic 7.0 nečitateľné a motor XFZ stále zaryto mlčí. Počítač si sám prehodil jazyk z nemčiny na francúštinu a nájsť niekde zapojenie poistiek je "Pandorina skrinka" lebo hádam každý ročník mal iné. Ak by mi vedel niekto pomôcť so schémou motora, poistiek, alebo tej zas..tej klávesnice, poprípade vedel odblokovať RJ aby tam tá krabica nemusela byť pripojená, tak mu budem dlžníkom.
Ahoj, prosim o radu, po vypojeni baterie a znovu zapojeni se imobilizer cervene rozblika,po zapnuti zapalovani se rozsviti cervena i zelena soucasne, a nekdy i prestanou svitit oboje, a opetovne se znovu rozsviti obe kontrolky. po vypnuti zapalovani zustanou svitit, nebo zhasnou atd, uz se nerozblika jen cervena, kajo kdyz znovu vypojim a zapojim baterii. prosim o radu,diky moc
Ahoj, prosim o radu, po vypojeni baterie a znovu zapojeni se imobilizer cervene rozblika,po zapnuti zapalovani se rozsviti cervena i zelena soucasne, a nekdy i prestanou svitit oboje, a opetovne se znovu rozsviti obe kontrolky. po vypnuti zapalovani zustanou svitit, nebo zhasnou atd, uz se nerozblika jen cervena, kajo kdyz znovu vypojim a zapojim baterii. prosim o radu,diky moc
napis co jsi delal, kdyz jsi mel odpojenou baterii. Zkontroloval bych zapojeni konektoru k ridici jednotce a rele na krabici s jednotkama.
napis co jsi delal, kdyz jsi mel odpojenou baterii. Zkontroloval bych zapojeni konektoru k ridici jednotce a rele na krabici s jednotkama.
Auto jsem dnes koupil,stalo rok bez pohybu,predchozi majitel delal neco na motoru,sel olej do vody. to me ani tak netrapi, jsem motorar,mechanik, ale s tim imem jsem v pasti.byvalej majilel rikal ze vse slapalo v pohode.
po nasazeni nove baterie do auta, kontrolka ima se cervene rozblika,po zapnuti zapalovani se rozsviti obe kontrolky,pak zhasnou, rozsviti a takto dokola, a motor nic nedela
Auto jsem dnes koupil,stalo rok bez pohybu,predchozi majitel delal neco na motoru,sel olej do vody. to me ani tak netrapi, jsem motorar,mechanik, ale s tim imem jsem v pasti.byvalej majilel rikal ze vse slapalo v pohode.
po nasazeni nove baterie do auta, kontrolka ima se cervene rozblika,po zapnuti zapalovani se rozsviti obe kontrolky,pak zhasnou, rozsviti a takto dokola, a motor nic nedela:(
tezko poradit jednu vec, kterou to bude. Prosel bych pojistky v motorovem protostoru + kontakty na ridici jednotku a u toho rele na katstliku RJ.
tezko poradit jednu vec, kterou to bude. Prosel bych pojistky v motorovem protostoru + kontakty na ridici jednotku a u toho rele na katstliku RJ.
ma nekdo prosim schema pojistek (oznaceni na co ktera je)v celem aute na posledni typ Y4NZ??
nikde jsem to nenasel,omlouvam se pokud to nekde je zverejneny.
dekuji
ma nekdo prosim schema pojistek (oznaceni na co ktera je)v celem aute na posledni typ Y4NZ??
nikde jsem to nenasel,omlouvam se pokud to nekde je zverejneny.
dekuji
heslo k raru: upload_by_prima-men
Tady je návod k obsluze na XMko:
http://czshare.com/2947102/k7V3/NKOCXM.rar
Je tam i rozložení pojistek.
heslo k raru: upload_by_prima-men